Vágólapra másolva!
A 2021-es, Max Verstappen és Lewis Hamilton közötti keményen megvívott címvédés után a 2022-es szezon sokkal simábbra sikeredett a Red Bull pilótája számára. A brit azonban továbbra sem áll készen arra, hogy elkönyvelje az elműlt két évet egy Verstappen éra kezdetének. 

Mivel Verstappen már most utolérte Fernando Alonso vb címeinek a számát, és megdöntötte az egy szezonban a legtöbb győzelmet szerző pilóta rekordját, amelyet Michael Schumacher és Sebastian Vettel közösen tartottak fent. Így sokak szerint egy új időszámítás vette kezdetét a Forma-1-ben a Mercedes hanyatlásával és a Red Bull szárnyalásával.

Hamilton Verstappen dominanciájáról: "Túl korai lenne megmondani"
Hamilton közel állt ahhoz, hogy megszerezze első futamgyőzelmét 2022-ben, miután a W13-ast a szezon során számos probléma sújtotta, amelyek befolyásolták a Mercedes idei tempóját.
Úgy véli, "túl korai lenne még megmondani", hogy Verstappen folytatja-e a Red Bull-lal a győzelmi sorozatát, tekintettel a közelmúltbeli szabályváltozásokra, amelyeket azzal a céllal terveztek, hogy a csapatok közelebb kerüljenek egymáshoz a pályán.

- mondta.

- szögezte le a hétszeres világbajnok.
Forrás