Társoldalunk:

Különleges módon ünnepelte 10. születésnapját Hamilton kutyája

2022.10.25. 14:26

A bulldog a 10. születésnapját töltötte, amit Lewis Hamilton az alkalomhoz illően ünnepelt meg a háziállattal, aki elmondása szerint a "legjobb barátja" is egyben. Roscoe-t gyakran lehet látni Hamilton nyomában, amint a versenyhétvégéken a Paddockban sétálgat.

A hétszeres világbajnok egy Instagram-posztban köszöntötte fel a legjobb barátját, ahol közös képeket is megosztott kettejükről.
Ezt írta a képekhez: Roscoe ma lesz 10 éves. Olyan sok mindenen mentünk keresztül együtt, olyan érzés, mintha együtt nőttünk volna fel. El sem tudom mondani, hány éjszakán át nem tudtam aludni a horkolásától. De még mindig ő a legjobb barátom, és egy áldás az életemben. Roscoe, apuci szeret téged.

Hamilton megosztott róla és a kutyájáról pillanatképeket, ahogy együtt ünnepelték a születésnapot.
Instagram-sztorijából az is kiderül, hogyan töltötték a különleges napot.A pilóta egy hatalmas születésnapi tortával ajándékozta meg Roscoe-t. Hamiltonhoz hasonlóan Roscoe is vegán, így a születésnapi tortáját is ennek megfelelően kellett elkészíttetni.

A kutya annyira népszerű lett az F1-rajongók körében, hogy maga is több mint 666 ezer követővel büszkélkedhet Instagram-oldalán.

Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK