Különleges módon ünnepelte 10. születésnapját Hamilton kutyája

F1 Grand Prix of Hungary - Previews Hungary Budapest Lewis Hamilton Hungaroring F1 Grand Prix Formula One Grand Prix of Hungary BUDAPEST, HUNGARY - JULY 27 : Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP leaves the motorhome with his dogs Roscoe and Coc
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 27 : Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP leaves the motorhome with his dogs Roscoe and Coco, during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 27, 2017. Arpad Kurucz / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A bulldog a 10. születésnapját töltötte, amit Lewis Hamilton az alkalomhoz illően ünnepelt meg a háziállattal, aki elmondása szerint a "legjobb barátja" is egyben. Roscoe-t gyakran lehet látni Hamilton nyomában, amint a versenyhétvégéken a Paddockban sétálgat.

A hétszeres világbajnok egy Instagram-posztban köszöntötte fel a legjobb barátját, ahol közös képeket is megosztott kettejükről.
Ezt írta a képekhez:

Hamilton megosztott róla és a kutyájáról pillanatképeket, ahogy együtt ünnepelték a születésnapot.
Instagram-sztorijából az is kiderül, hogyan töltötték a különleges napot.

A pilóta egy hatalmas születésnapi tortával ajándékozta meg Roscoe-t. Hamiltonhoz hasonlóan Roscoe is vegán, így a születésnapi tortáját is ennek megfelelően kellett elkészíttetni.

A kutya annyira népszerű lett az F1-rajongók körében, hogy maga is több mint 666 ezer követővel büszkélkedhet Instagram-oldalán.