Vágólapra másolva!
NFL csapata tulajdonosként pedig első meccsén vett részt Kaliforniában, amikor a Broncos a Los Angeles Chargerst fogadta. A brit a közösségi médiában büszkén számolt be az eseményről.

Hamilton az Instagram-sztorijába posztolt egy képet a SoFi Stadionból.
A képaláírást pedig a következővel egészítette ki: "

A Broncos hivatalos Twitter-fiókja is megosztott egy klipet, amelyben Hamilton a kamerába beszél, a hétszeres világbajnok így fogalmazott:

A britnek azonban még egy kicsit várnia kell arra, hogy láthassa a Broncos első győzelmét, mivel a csapat 19-16-ra kikapott a Chargers-től Los Angelesben.
Hamilton a Walton-Penner család átvételének részeként csatlakozott a Broncos tulajdonosi köréhez.
És több társtulajdonos, köztük Rob Walton, Greg Penner és Carrie Walton Penner mellett foglalt helyet.

A Broncos-t hivatalosan augusztus 9-én adták el a Walmart örököseinek egy csoportja számára rekordot jelentő 4,1 milliárd fontért, Hamilton pedig kisebbségi tulajdonosként került be az üzletbe.

Hamilton a hétvégén visszatér az F1-es pályára, amikor a texasi Austinban megrendezésre kerülő Egyesült Államok Nagydíjára utazik. A Mercedes pilótája először zárhatja a szezont győzelem nélkül, mióta 2007-ben debütált a sportágban.
Hamilton az elmúlt 15 idényben minden évben nyert legalább egy nagydíjat, de 2022-ben még nem tudta bebiztosítani a győzelmet. 2022-ben eddig hat dobogós helyezést ért el, de az Ezüstnyilaknak nem sikerült versenyezniük sem a pilóták, sem a konstruktőrök bajnokságában.
Forrás