Társoldalunk:

Hamilton: Az élet nem véletlen, úgyhogy ne kezeld úgy

2022.10.18. 09:16

Lewis Hamilton rendszeresen oszt meg mély gondolatokat a követőivel a közösségi oldalain. Legutóbb arról tett vallomást, hogy néha egyedül érzi magát, most pedig az élet értelmét és annak nehézségeit taglalta. 

A brit az utóbbi években láthatóan egyre nagyobb hangsúlyt fektet a saját magával való kapcsolatára, és annak az ápolására. A felmerülő érzéseit, gondolatait pedig szívesen megosztja az őt követőkkel, sőt még tanácsokkal is ellátja őket. A mostani bejegyzésében a következők írta:
Mindannyian sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk. Így amikor nehéz napok jönnek, ne feledkezzetek meg róla, hogy jó napok is követik azokat. Te, a céljaid és az álmaid számítanak. Az élet nem véletlen, úgyhogy ne kezeld úgy. Itt vagy, és ez hihetetlenül különleges. Soha ne feledkezz meg az erődről. Soha ne felejtsd el a célodat. És ne felejtsd el, hogy én drukkolok neked.

 A kommentelők között volt aki azt írta, hogy Hamilton szavai könnyeket csalnak a szemébe, és, hogy el sem tudja képzelni mennyire sokat segítenek neki a versenyző szavai. 
Míg volt aki a következőként vélekedett:

Ezért vagy nagyobb, mint maga a Forma-1. Hős vagy. Inspirálsz a pályán, és azon kívül is

A bejegyzés nagy népszerűséget váltott ki, hiszen több, mint 600.000 kedvelés és 3600 hozzászólás érkezett rá. 

Forrás: Instagram

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK