Társoldalunk:

Óriási születésnapi bulit csaptak Leclerc-nek, hatalmas tortát kapott

2022.10.16. 18:53

Charles Leclerc a mai napon ünnepli 25. születésnapját, és ez alkalomból óriási bulit rendeztek neki Monacóban. A Ferrari versenyzőjét Max Verstappen menedzsere is méltatta.

Charles Leclerc vasárnap töltötte be a 25. születésnapját, és ebből az alkalomból természetesen nem maradhatott el a buli. Az esemény már szombat éjszaka lezajlott, aminek oka, hogy együtt ünnepelt öccsével, aki pénteken lett 22 esztendős.

A videók alapján a főszereplő és a többi résztvevő is remekül érezte magát a monacói szórakozóhelyen tartott partin. A rendezvényen ott volt a Meduza nevű olasz elektronikus zenekar, valamint DJ Or’elle is. A Ferrari versenyzője egy hatalmas tortát, amelyen az is látszott, hogy mi a foglalkozása.

Verstappen menedzsere Leclerc-t is elismeri

Leclerc már lényegében tét nélkül bulizhat, hiszen matematikailag is elvesztette a bajnoki címet Max Verstappennel szemben, a második hely pedig aligha érdekli túlságosan. Bár a szezon szorosan, sőt, a monacói pilóta fölényével indult, végül riválisa diadalmenetébe csapott át. A címvédő menedzsere azonban nem Leclerc-t tartja a bukás elsődleges felelősének.

Mindkét Ferrari-pilótát sok hiba sújtotta, mert elég instabilnak tűnik az autó hátulja – jelentette ki Raymond Vermeulen azF1 Nation podcastban. –Ehhez pedig nyilván hozzájön, ha az ember már egy kicsit hátrébb van, pár százalékkal jobban nyomja, és közelebb van a határhoz, amikor persze könnyebb hibázni. Könnyű ujjal mutogatni, de Charles szerintem mindenképpen a jövő Forma-1-es világbajnoka lehet, ha meglesz az [ehhez] szükséges autója.”

Bár Leclerc mindössze 16 nappal fiatalabb Verstappennél, mégis három évvel később mutatkozott be a Forma-1-ben. Mindezek ellenére őt is a jövő világbajnokának tartották, amikor debütált, és Vermeulen szerint erre továbbra is megvan minden esélye, vagy legalábbis nem a képességein fog múlni, ha esetleg mégsem koronázzák meg pályafutása során.

Verstappen menedzsere Leclerc tehetségét is elismeriForrás: Getty Images/GETTY IMAGES/Clive Mason

„Szerintem Charles ugyanannyira tehetséges – vélekedett. – Összehozott néhány hihetetlen, pole pozíciót érő kört. Azt is gondolom, hogy jó a versenytempója, de ha a futam során rosszabb a gumikopás, akkor pilótaként nem sokat lehet tenni. Az ember lehet olyan, mint Sergio Pérez, aki az egyik legjobb a hátsó gumik kímélésében, de úgy vélem, ezen a fronton mindannyian elég jók. Végső soron olyan autóra van szükség, amely másfél órán át teljesít, és Charles-nak a legtöbb futamon ez nem volt meg.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK