Vágólapra másolva!
A Szingapúri Nagydíj Max Verstappen 2022-es szezonjának eddigi egyik legkeményebb hétvégéjét hozta. A holland a futam után azt mondta, hogy "szar hétvége" volt, és hogy "nulla örömöt" okozott neki, hogy a középmezőnyben a hetedik helyig küzdött, amikor megpecsételhette volna a bajnoki címet.

A Sky Sports szokásos rovatában Martin Brundle arról írt, hogy Verstappen teljesítmény miatti frusztrációja sokat elmond az idei szezonban mutatott elkötelezettségéről.

- írta Brundle a rovatában.

Brundle-t lenyűgözte Pérez brillírozása
Míg Verstappen egész hétvégén visszaesésekkel küzdött, csapattársa, Sergio Pérez kiemelkedő teljesítményt nyújtott vasárnap az élete egyik legjobb futamán.
Brundle folytatta:

"A következő két órában lenyűgöző módon kezelte a pályát, amely folyamatosan a falba invitálta a versenyzőket a végtelen számú tényleges és virtuális biztonsági autóval együtt, miközben a tükröket egy skarlátvörös Ferrari töltötte be, egy nagyon elszánt Leclerc-rel a volánnál. Sergio időnként beleszürkül a mezőnybe néhány futam erejéig, de amikor kihívást jelentő lehetőségek adódnak, ő az az ember, akinek van terve és nyugodt, érett gondolkodása ahhoz, hogy uralja a helyzetet."

- méltatta Brundle a mexikói versenyzőt.

Forrás