Társoldalunk:

Lélegzetelállítóan dögös barátnője segít a kirúgott Ricciardo stresszkezelésében - képek

2022.09.27. 07:46

A korábbi teljesítményéhez képest katasztrofális évet teljesítő ausztrál pilóta elárulta, hogy barátnője segít leküzdeni a McLarennel kötött szerződésének megszűnése által okozott stresszt.

A nyári szünetben derült ki, hogy a McLaren a 2023-as szezontól nem számít Daniel Ricciardóra, így az ausztrál jövő évi helye egyelőre bizonytalan a mezőnyben. Az azóta eltelt három versenyen egyaránt pont nélkül záró pilóta elmondta, hogy ebben a helyzetben kedvese, Heidi Berger segít neki.

Szerelmes vagyok, és azért is szerencsém van vele, mert segít jó egyensúlyt teremteni az életemben. A szerelem teljesen megszünteti a stresszt"nyilatkozta a 33 esztendős versenyző.

Ricciardo barátnője a korábbi tízszeres F1-es futamgyőztes Gerhard Berger lánya. Az ausztrál bevallotta, gyermekkorában rajongója volt az osztrák pilótának.Már fiatalként is követtem az F1-et, és akkoriban volt egy bergeres sapkám is. Vicces erről beszélni vele, de még mostanában is gyakran eljár nagydíjakra, hiszen üzletileg is érdeklődik a sportág iránt – folytatta Ricciardo. – Minden exsportolóval, aki átment hasonló dolgokon, szeretek beszélgetni, meghallgatni a tapasztalataikat és ezáltal nagyobb tudást megszerezni."

Ha szeretne további képeket megnézni Heidi Bergerről, kattintson a következő oldalra!

Előző
  • 1
  • 2
Következő