Társoldalunk:
Hírlevél

A Juventus sztárjával fotózkodott Leclerc, miután kint volt a csapat meccsén

2022.09.15. 16:36

Charles Leclerc ellátogatott a Juventus szerdai Bajnokok Ligája meccsére, ahol a csapat sérült sztárjával, Paul Pogbával fotózkodott. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a francia világbajnok meze, valamint egy ferraris póló gazdát cserélt.

Az Olasz és a Szingapúri Nagydíj között a pilóták a szokásosnál többet pihenhetnek, hiszen a két hétvége között három hét szünet van. Charles Leclerc ki is használta a lehetőséget, és ellátogatott a Juventus szerdai mérkőzésére, amelyet a Benfica ellen vívott a Bajnokok Ligájában.

Leclerc kiment a Juventus meccsére, majd Pogbával fotózkodott

A monacói pilóta ráadásul találkozott a csapat egyik sztárjával is találkozott. Paul Pogba sérülés miatt szintén a lelátón volt kénytelen helyet foglalni, és feltehetőleg a meccs után össze is futott a Ferrari versenyzőjével. Természetesen elkészült az ilyenkor kötelező közös fotó, miután futballnyelven szólva „mezt cseréltek”, vagyis Leclerc kapott egy, a világbajnok középpályás nevével ellátott mezt, cserébe pedig adott neki egy ferraris pólót.

A találkozást mindkét sztársportoló megosztotta saját Instagram-oldalán. Leclerc-éből az is kiderült, hogy személyi edzője, Andrea Ferrari, valamint egy Jeremy Iglesias nevű gokartversenyző társaságában tekintette meg a meccset. Jelenlétük nem hozott szerencsét a torinói együttes számára, hiszen 2–1-es vereséget szenvedtek a Benficától, és két forduló után pont nélkül állnak csoportjukban.

Az elmúlt években többször is előfordult, hogy valamelyik Juventus-játékos találkozott a Ferrari pilótáival. Az akkor még a csapatnál futballozó Cristiano Ronaldo 2021-ben Maranellóba, a Ferrari központjába látogatott, amiről egy rövid videó is készült. Az Olasz Nagydíj előtt pedig a klub legendája, a jelenleg a Parmában védő Gianluigi Buffon fotózkodott a két versenyzővel.

A két csapat közötti szoros kapcsolat nem a véletlen műve, hiszen mindkét vállalatról elmondható, hogy hosszú évek óta az Agnelli-család kezében van. A két gárda között az átjárás sem elképzelhetetlen, persze nyilvánvalóan nem sportolói szinten: Maurizio Arrivabene 2015-től 2019 legelejéig volt a Ferrari csapatfőnöke, miközben 2012 óta az olasz rekordbajnok igazgatótanácsának a tagja, tavaly óta pedig ő a klub vezérigazgatója.

Sainz és Leclerc Gianluigi Buffon társaságában

Persze nem csak a Juventus labdarúgói kerülnek kapcsolatba időnként a Forma-1-gyel Olaszországban. A monzai hétvégére a két város közelsége miatt számos Milan-játékos látogatott ki, köztük Zlatan Ibrahimović-csal és Olivier Giroud-val.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK