Társoldalunk:

Hamilton már azon agyal, hogy mozizzon a versenyen

2022.09.11. 13:00

Annyira tart a vonatozástól, hogy más szórakozás után néz. A Mercedes csapatfőnöke reméli, túlzóak az aggodalmak és jó helyre hozhatják előre pilótájukat.

Lewis Hamilton az utolsó előtti helyről fog rajtolni az Olasz Nagydíjon a motorelem-keret túllépéséért járó büntetés miatt. Nehéz lesz jó pozícióban végeznie, mert a Mercedes nincs kifejezetten jó formában Monzában, nem beszélve Hamiltonról, és attól tart, hogy amikor a sűrű üldözőbolyban egymás után nyithatják majd a hátsó szárnyat a pilóták, hosszú időn keresztül nem történik semmi.

„Az egyik edzésen követtem Valtteri [Bottast] és sem utolérni, sem megelőzni nem tudtam. Remélem, a futamon nem ragadok be valaki mögé" – mondta Hamilton az időmérő utáni sajtótájékoztatón, majd szellemeskedni próbált.

Hamilton a mezőny végéről indulForrás: AFP/Andrej Isakovic

Gondoltam rá, hogy elviszem magammal egy iPad-et és a DRS-vonatban megnézem rajta a Trónok harca új sorozatát.A verseny alatt eldől, a Sárkányok házában vagy az Olasz Nagydíjon lesz-e több csata, fordulat és összeesküvés. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff csak reméli, hogy lesznek izgalmak.

„Szüksége lesz az iPad-re, hogy szórakoztassa magát, és nekünk is szükségünk lesz egy iPad-re – nyilatkozta. – Tényleg bízom benne, hogy nem alakul ki olyan vonatozás a DRS-sel, mint amitől félünk. A mi autónk a futamon gyorsabb lesz a többinél a kanyarokban, és ügyes stratégiával elérhetjük, hogy [Hamilton] értékes pontokat szerezzen."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK