Társoldalunk:

A Ferrari csapatfőnöke válaszolt Nico Rosberg kritikájára

2022.09.05. 13:19

A 2016-os világbajnok azt mondta, még az F2 és az F3 csapatai is jobban intézik a bokszkiállásokat, mint a Ferrari. Mattia Binotto nem akar változtatni a stábon.

A 2016-os világbajnok Nico Rosberg a Holland Nagydíjon szakértőként vett részt a Sky műsorában, és a Ferrari újabb bokszutcai malőrjét látva úgy fogalmazott, még az F2 és az F3 csapatai is jobban végzik a bokszkiállásokat, mint a maranellóiak. Ezúttal Carlos Sainz járt pórul, mert túl későn hívták ki a depóba, csakhogy a szerelők elfelejtették kihozni a garázsból a bal hátsó kereket, így a spanyol rengeteg időt vesztett.

Mattia Binottót a futam után szembesítették Rosberg véleményével, amire azt válaszolta, hogy nem tervez változtatásokat a stábban.

A Ferrari megint nem villogottForrás: AFP/Kenzo Tribouillard

„Azt gondolom, könnyű kívülállóként beszélni és kritizálni. De nem fogunk változtatni, ezt üzenem Rosbergnek" – nyilatkozta a csapatfőnök.Kiváló szakembereink vannak, és ebben a sportágban bebizonyosodott, hogy a stabilitás fontos, valamint az, hogy napról napra, versenyről versenyre javuljunk.„Nincs kétségem, hogy nagyszerű tagjaink vannak a csapatban. Mindegyik csapatnak évekbe telik felkapaszkodni az élmezőnybe, sok tapasztalat kell hozzá."

Charles Leclerc a 3. helyen végzett Hollandiában, megint nem tudta tartani az iramot Max Verstappennel, és a vb-címre már csak matematikai esélyei vannak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK