Szexi bombázóra cserélte szupermodell barátnőjét az F1-es pilóta - képek

Forma-1, Lando Norris, Luisinha Badosa Oliveira, barátnő, Spanyol Nagydíj 2022
Luisinha Oliveira, Lando Norris's girlfriend, during the Formula 1 Pirelli GP of Spain, held at the Circuit de Barcelona Catalunya, in Barcelona, on 21th May 2022. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A The Sun értesülései szerint Lando Norris a modell Randi Hartmant hívta randevúra azután, hogy bejelentette a szakítását a portugál barátnőjével.

A McLaren brit pilótája csütörtökön tette közzé a közösségi médiában, hogy Luisinha Barosa Oliveirával véget vetnek romantikus kapcsolatuknak, és ezentúl barátokként folytatják tovább. A legújabb információk szerint azonban Norris nem akart sokáig szingli maradni, ugyanis a holland fehérneműmodellt, Randi Hartmant máris randira hívta.

Az online üzenetváltásban Norris a luxushoteljébe hívta Hartmant, hogy együtt egyék meg a McDonald's-ból rendelt ételt, a holland modell pedig boldogan csatlakozott is hozzá, miután kiderítette, hogy a brit már nem él kapcsolatban.