Társoldalunk:
Hírlevél

Kitüntették Max Verstappent a hazai versenye előtt

2022.09.01. 17:32

A Red Bull viszont burokban tartja őt, hogy semmi se vonja el a figyelmét. A versenyzőt a Holland Nagydíj előtt királyi kitüntetésben részesítették.

Hatalmas tombolás várható a lelátókon Max Verstappen hazai versenyén, a Holland Nagydíjon. A címvédő tavaly megnyerte a futamot, és most is hasonlóra készül; ennek érdekében csapata megpróbálja megvédeni őt az óriási érdeklődéstől.

„Értelemszerűen hatalmas elvárásokkal néz szembe, ahogy bajnokként hazatér az 1-es rajtszámmal. Láttuk, tavaly milyen hangulat uralkodott, és ez szerintem idén még egy fokkal nagyobb lesz" – mondta a Red Bullt irányító Christian Horner.Próbáljuk burokban, a csapaton belül tartani és kezelni az elvárásokat.Emiatt nem küldik külön rendezvényekre sem a pilótát.

Azért Verstappennek volt egy látogatása a királyi családnál, amit bizonyára szívesen vállalt, ugyanis kapott egy kitüntetést.

Hihetetlenül büszke vagyok, egyáltalán nem számítottam erre a megtiszteltetésre a karrierem ilyen korai szakaszában.

– írta a Twitterre kirakott bejegyzésében a holland, egyúttal megköszönte a szeretteinek és a családjának, beleértve a Red Bullnak is, hogy hozzásegítették őt az elismeréshez.

A hétvégi esélyeiről úgy vélekedett, nem számít akkora előnyre Zandvoortban, mint Spában, ezért kemény kihívóként tekint a Ferrarira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK