Társoldalunk:
Hírlevél

Lewis Hamilton rózsaszín kötött arcmaszkban jelent meg a Belga Nagydíjon

2022.08.29. 14:03

A Mercedes 37 éves sztárja szombaton egy rózsaszín kötött balaclavát viselt, amikor megjelent a belga helyszínen. A szokatlan arcot eltakaró ruhadarabot főként a motorosok használják előszeretettel a bukósisak alatt, valamint a téli sportokhoz is kiváló. Ezen felül persze más alkalmakkor is láthatjuk a viseletét, de egy Forma-1-es pályán, önmagában hordva, - főleg ebben a kiadásban - azonban óriási figyelmet vont a britre.

A fejfedő kötött százszorszépekkel volt díszítve, és eltakarta Hamilton arcának nagy részét - csak a szeme és az orra látszott ki. Hamilton a balaklavét egy rózsaszín kardigánnal és pulóverrel, valamint egy lila cargo nadrággal párosította. Az igen feltűnő kötött ruhadarabja volt az, ami igazán felkeltette a rajongók figyelmét a közösségi médiában.
Az egyik rajongó megjegyezte: Nem érdekel, hogy ki mit mond. Ez nem divat, ez nevetséges.

Egy másik tréfásan hozzátette: A nagyim vissza akarja kapni a teaköntösét....

Egy harmadik pedig azt írta: Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! "Olyan, mintha a nagyija kifejezetten erre az eseményre kötötte volna, így meg kellett ígérnie neki, hogy viselni fogja.

Olyan is volt, aki azt feltételezte, hogy Hamilton mentálisan instabil, vagy csak feltűnési viszketegsége van:

Hamiltonnak felejthető hétvégéje volt Belgiumban, mivel a nagydíj első körében kiesett.
A hétszeres bajnok átment Fernando Alonsón, miután a spái futam második kanyarjában összeütközött az Alpine pilótájával. A brit a levegőben "szárnyalt", de csodával határos módon nem esett baja sem neki, sem pedig a spanyolnak, aki addig vezetett, amíg csapata nem szólt neki, hogy ki kell állnia.

A futam után a brit elismerte, hogy ő volt a hibás a balesetben.
Így nyilatkozott: Visszatekintve a holtteremben volt, nem hagytam neki elég helyet. Ez az én hibám."Nem láttam őt. Sajnálom a csapattól, most pedig regenerálódnom kell, és vissza kell állnom a futópadra.

Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK