Társoldalunk:
Hírlevél

Megdöbbentő részletet árultak el Verstappenről

2022.08.23. 06:45

A Red Bull korábbi pilótája, Verstappen előző csapattársa Alexander Albon nyilatkozott arról, hogy a címvédőt milyen nyugodtság jellemzi. A legtehetségesebb pilótának nevezte, aki ellen valaha versenyzett.

Max Verstappenről kevesen gondolhatják, hogy szívbajos, az elmúlt években a téthelyzetekben mutatott teljesítménye kiváló bizonyíték a nyugodtságára. Ehhez újabb adalékkal szolgál előző csapattársa, a jelenleg a Williamsnél versenyző Alexander Albon egyik sztorija, aki a MotorMouth Podcast adásában elárulta, hogy miközben a legtöbb versenyző általában koncentrációjavító gyakorlatokkal készül az időmérőre, a holland gyakran videojátékkal teszi ugyanez.

Max Verstappen, a Forma-1 világbajnoki címvédőjeForrás: AFP/Andrej Isakovic

„Nagyon nyugodt, és szinte kívánom, hogy bárcsak én is ilyen lehetnék" – mondta Albon.Aki FIFA-csomagokat telepít az időmérő előtt, az más szinten van.„Ő a legtehetségesebb pilóta, aki ellen valaha versenyeztem. Ezt természetesen nehéz megítélni, sok kiválóságot kell összehasonlítani. Azonban ő a vezetésével kommunikál, nem politizál, amikor beszél. A lényegre tör."

Verstappen jó úton jár a második vb-címe felé, a tabellán az előnye 80 pont, azaz több mint három futamgyőzelemnyi Charles Leclerc előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK