Hamilton szerint teljesen megváltoztatta őt a közelmúlt

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes, Magyar Nagydíj 2022, péntek
Mercedes' British driver Lewis Hamilton arrives for the Formula One Hungarian Grand Prix at the Hungaroring in Budapest, Hungary, on July 29, 2022. (Photo by Ferenc ISZA / AFP)
Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton két hetet töltött Afrikában, hogy felkutassa családfáját, és a nyaralás végén érzelmesen búcsúzott az általa meglátogatott országoktól. A hétszeres világbajnok úgy véli, már nem ugyanaz az ember, mint volt.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Lewis Hamilton Afrikában töltötte a nyári szünet jelentős részét. A brit pilóta abból a célból utazott el az általa egyébként köztudottan szeretett kontinensre, hogy felkutassa családfáját. Korábbi közösségi médiás bejegyzése alapján erre már évek óta készült, de csak most jutott el oda, hogy meg is valósíthassa tervét.

Hamilton érzelmesen búcsúzott Afrikától

A hétszeres világbajnok számos képet töltött fel a különböző felületekre, többek között azt, ahogyan egy kecskét tart a kezében. Most viszont véget ért számára a vakáció, és Instagram-oldalán érzelmes sorokkal búcsúzott az általa meglátogatott helyszínektől, illetve emberektől.

Az elmúlt két hét életem legszebb napjai közé tartozi

k – kezdte. – Már nem vagyok az az ember, aki az utazás előtt voltam, a sok szépség, szeretet és békesség, amit megtapasztaltam, teljesen megváltoztatott. Semmilyen fotó nem nem tudná megörökíteni azt, ahogyan most érzem magam, és amit el akarok mondani. Ahol a szavak elégtelennek bizonyulnak, ott az érzelmek mélyek.”

Hamilton szülei egyébként már az Egyesült Királyságban nőttek fel, apai nagyszülei pedig a karibi szigetekről vándoroltak ki Nagy-Britanniába, Hamilton pedig vélhetően az ő felmenőikről igyekezett információt gyűjteni. A 37 éves versenyző összesen négy országban járt, és elmondása szerint emlékezetes kalandban volt része.

folytatta. – Namíbia, Ruanda, Kenya és Tanzánia, köszönöm! Köszönöm az itteni embereknek, a természetnek és a vadvilágnak! Minden egyes gyönyörű helyen, ahol jártunk, szívesen láttak minket, úgy bántak velünk, mintha családtagok lennénk. Köszönöm a testvéreimnek, akik csatlakoztak hozzám ezen az úton! Tudom, hogy erről örökké beszélni fogunk.”

A pályán kiderülhet, hogy Hamiltonnak mennyire sikerült feltöltődnie Forrás: AFP/Ferenc Isza

Hamiltonnak valóban időszerű volt visszatérnie hazájába, hiszen nemsokára a Forma-1 számára is véget ér a nyári szünet. A mezőny tagjai Spa-Francorchamps-ban térnek vissza a pályára, ahol kiderül, hogy a Mercedes versenyzőjének teljesítményére milyen hatással lesz ez az élmény.