Társoldalunk:

Megmutatta kockás hasát Lewis Hamilton csapattársa - képek

2022.07.18. 14:47

George Russell a hazájában krokettezett félmeztelenül, Alexander Albon pedig a fényképeket látva poénkodott is a Mercedes brit pilótájával.

Júliusban egyetlen szabad hétvégéjük van a Forma-1-es versenyzőknek, az ausztriai és a franciaországi verseny közötti szünetben pedig mindenki igyekezett egy kicsit pihenni is. George Russellnek ez Angliában valósult meg, ahol barátnőjével, Carmen Montero Mundttal töltötte a szokatlanul meleg szigetországi napokat.

A pihenés azonban aktívan is telt Russellnek, aki a képei tanúsága alapján az angolajkú országokban eléggé elterjedt krokettezést is kipróbálta. Szemmel láthatóan nem fázott a 24 esztendős brit pilóta, aki a népes követőtáborának meg is mutatta a kockás hasát.

A Williamshez idén Russell helyére érkező Alexander Albon – aki thai-brit kettős állampolgársága miatt félig honfitársa, és már a Forma-2-ben is komoly riválisa volt neki – a reakciók alapján humoros hozzászólást fűzött a képekhez.
„Más, ha valaki teljesen félmeztelen, és más, ha úgy félmeztelen, hogy van rajta ing. Nem tudom, hogy lenyűgözött vagy csalódott vagyok inkább" – írta Albon.

Russellnek nem ez volt az első kép, ahol félmeztelenül mutatkozott, nemrég egy hasonlóan sikeres posztot tett közzé a Mercedes, amihez szintén hozzászólt Albon, valamint a csapattárs Hamilton is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK