Megmutatta kockás hasát Lewis Hamilton csapattársa - képek

Forma-1, George Russell, Kanadai Nagydíj 2022, futam
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 19: George Russell of Great Britain and Mercedes waves to the crowd on the drivers parade ahead of the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 19, 2022 in Montreal, Quebec. Clive Rose/Getty Images/AFP (Photo by CLIVE ROSE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
George Russell a hazájában krokettezett félmeztelenül, Alexander Albon pedig a fényképeket látva poénkodott is a Mercedes brit pilótájával.

Júliusban egyetlen szabad hétvégéjük van a Forma-1-es versenyzőknek, az ausztriai és a franciaországi verseny közötti szünetben pedig mindenki igyekezett egy kicsit pihenni is. George Russellnek ez Angliában valósult meg, ahol barátnőjével, Carmen Montero Mundttal töltötte a szokatlanul meleg szigetországi napokat.

A pihenés azonban aktívan is telt Russellnek, aki a képei tanúsága alapján az angolajkú országokban eléggé elterjedt krokettezést is kipróbálta. Szemmel láthatóan nem fázott a 24 esztendős brit pilóta, aki a népes követőtáborának meg is mutatta a kockás hasát.

A Williamshez idén Russell helyére érkező Alexander Albon – aki thai-brit kettős állampolgársága miatt félig honfitársa, és már a Forma-2-ben is komoly riválisa volt neki – a reakciók alapján humoros hozzászólást fűzött a képekhez.
„Más, ha valaki teljesen félmeztelen, és más, ha úgy félmeztelen, hogy van rajta ing. Nem tudom, hogy lenyűgözött vagy csalódott vagyok inkább" – írta Albon.

Russellnek nem ez volt az első kép, ahol félmeztelenül mutatkozott, nemrég egy hasonlóan sikeres posztot tett közzé a Mercedes, amihez szintén hozzászólt Albon, valamint a csapattárs Hamilton is.