Társoldalunk:
Hírlevél

Kimi Räikkönen megmentett egy autóban hagyott kutyát - videó

2022.07.15. 06:49

Olaszországi nyaralásán segített egy kocsiban hagyott négylábúnak. Saját jégkrémjének feláldozásával megitatta a szerencsétlen kutyát.

Nem mindennapi felvételt osztottak meg az Instragramon Kimi Räikkönenről: a videón egy személyautó mellett látható a kislányával, s bár magából a felvételből nem derül ki, a bejegyzés szövege segít eligazodni az eseményeken.

Ez alapján Räikkönen az olaszországi nyaralásán séta közben észrevett egy autóban felejtett kutyát és nagylelkűen segített rajta, nehogy baja essen a hőségben. A bejegyzés készítője azt írta, a finn kiürítette a fagyispoharát, vizet töltött bele és a résnyire nyitva hagyott ablakon keresztül megitatta a szerencsétlen jószágot, ezzel talán a komolyabb következményektől is megmenthette.

A Forma-1 tavaly visszavonult 2007-es világbajnokát minden bizonnyal a felvételt kiposztoló, a korábban szintén az F1-ben érdekelt Gino Rosato filmezte le, aki jó barátságot ápol az egykori versenyzővel, és többek között kisfiának, Robinnak a keresztapja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK