Vágólapra másolva!
Valtteri Bottas csak dicsérő szavakat mondott George Russell eddigi teljesítményéről Lewis Hamilton csapattársaként. A finn versenyző volt Hamilton legutóbbi pilótatársa, így a legfrissebb élményei neki vannak a hétszeres világbajnokkal való közös munkáról. 

Russell váltotta Bottast a Mercedesnél a 2022-es szezonban, miután véget ért a finn ötéves közös munkája az istállóval, és elváltak útjaik. A csapatnál eltöltött ideje alatt Bottas végig Hamilton mellett versenyzett, de soha nem tudott a brit előtt végezni a tabellán, végig az istálló második számú pilótájaként volt számon tartva.
Ezek fényében lenyűgözte a finnt, hogy Russell eddig hogyan szerepelt a hétszeres világbajnokkal szemben, mivel a fiatalabb pilóta jelenleg a világbajnokságban a csapattársa előtt áll.

- mondta Bottas a médiának, amikor megkérdezték, mit szól Russell eddigi teljesítményéhez.

Russell reméli, hogy mindenkit legyőz, beleértve a csapattársát is
Ami magát Russell-t illeti, a korábbi Williams-pilóta elismeri, hogy szeretne mindenkit legyőzni a mezőnyben, ez alól pedig Hamilton sem kivétel.

"Úgy gondolom, hogy pilótaként természetesen mindenki más előtt akarok végezni, beleértve a csapattársamat is"

- magyarázta.


"Tudtam, milyen kihívással kell szembenéznem a szezon előtt, amikor Lewis ellen léptem fel, és a saját szememmel is láthattam, hogy milyen nagyszerű versenyző is ő."

Russell úgy véli, hogy jó formában van, ami segített neki a mezőny többi csapata elleni küzdelemben, bár elismeri, hogy ez hamarosan akár meg is megváltozhat.

- fogalmazott George Russell.
Forrás