Társoldalunk:

Hamilton annyira unatkozott az Osztrák Nagydíjon, hogy Verstappen és Leclerc csatáját nézte

2022.07.12. 15:05

Hamilton vasárnap megszerezte a harmadik helyet, de körülbelül 30 másodperccel lemaradva Verstappen és a futamgyőztes Leclerc mögött, így úgy döntött, hogy hátradől és élvezni fogja az első pozícióért folytatott küzdelmet.

A brit megköszönte a Mercedesnek a munkát, mivel egy „kemény hétvégén" vannak túl, az időmérőn elszenvedett balesete miatt. A vasárnapi versenyen azonban lelassultak az események a brit szerint, Hamilton a következőket mondta: Rendkívül kielégítő csata zajlott előttem. Kicsit magányos voltam, amikor harmadik helyen köröztem. Ezek a srácok 30 másodperccel előttem jártak, így csak néztem a versenyüket, akár a tévében. Főleg az egyenesekben láttam őket, hogy hol vannak, illetve a 6-os kanyarban, miközben én az 1-es kanyarból jöttem ki.

„Kicsit rajongói képet kaptam arról, hogy mi történik. Láttam néhány előzést. Szerintem csináltak visszajátszást is meg ilyesmit. De egy ilyen nehéz hétvége után, a balesettel, a csapat hatalmas erőfeszítésével az autó újjáépítésével ez egy igazán nagyszerű eredmény. Ezért nagyon hálás vagyok."

Hamilton hozzátette: "Kicsit durva hétvége volt. De nagyon hálás vagyok. Csapatként megszereztük a harmadik és a negyedik helyet. Ezek fontos pontok számunk, innen pedig csak előre tekintünk."

„Nagyon szeretnék köszönetet mondani a srácoknak a garázsban, akik olyan keményen dolgoztak az autó újjáépítésén. Szombat reggelre egy vadonatúj autóm volt. Szerencsére nem gyakran töröm össze az autót, de nagyon hálás vagyok nekik, hogy olyan keményen dolgoztak. Ezen a hétvégén még néhány fejlesztést is eszközöltünk, úgyhogy nem állunk meg, megyünk előre.

Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK