Társoldalunk:

Leclerc elhallgattatta a hatvanezer Verstappen-szurkolót - nemzetközi sajtóvisszhang

2022.07.12. 07:02

Különböző nemzetközi sajtóorgánumok kifejtették véleményüket az Osztrák Nagydíjról, külön kiemelték a Ferrari jövőbeli kilátásait, miután Charles Leclerc végre legyőzte Max Verstappent és a Red Bullt. A Ferrari örömét azonban némileg beárnyékolta Carlos Sainz motorhibája, amely drámai jeleneteket eredményezett, amikor az F1-75 váratlanul kigyulladt.

Nagy-Britannia
The Guardian:
Charles Leclerc megkönnyebbülten és örömmel ünnepelte győzelmét az Osztrák Nagydíjon, amely egészen a végéig magával ragadó volt.Daily Mail:
Az eredmény nem azoknak kedvezett, akik narancssárgába öltözve érkeztek, hanem a világbajnokságnak - Charles Leclerc nyerte a drámai, tűzijátékos osztrák futamot.The Sun:
Charles Leclerc sikere azt ígéri, hogy ismét fellángol a harc a világbajnoki címért - miközben ferraris csapattársának, Carlos Sainznak kigyulladt az autója.

Spanyolország
Marca:
A monacói számára jól végződött a verseny, Carlos Sainz számára azonban nem. Az 56. körben motorhiba miatt kiesett, miközben úton volt a második vagy a még jobb helyezés felé.Mundo Deportivo:
A lárma, a veszekedés és a kritika leállításának a legjobb módja egy kettős győzelem lett volna. A Ferrari erre törekedett a 2022-es Osztrák Nagydíjon.

Ausztria
Kurier:
A Forma-1 sorozat kilencedik éve vendégeskedik a Red Bull Ringen, és eddig még soha nem volt ilyen sok néző. A legtöbbjük barátságos és jókedvű volt, akadtak azonban renitensek. Ettől eltekintve a versenyhétvége sok pluszt hozott és kevés kritikát.

Svájc
Blick:
Leclerc elhallgattatta a 60 ezer Verstappen-szurkolót. Ilyen ritkán történik. A Red Bull Ringen háromszor is megelőzte Verstappent. A monacói nyert Spielbergben, miközben ferraris csapattársa drámai pillanatokat élt át.Tages-Anzeiger:
Max Verstappen vörösben látta a világot: előbb a visszapillantó tükörben, aztán átvitt értelemben is - ezen a vasárnapon többször is.

Forrás: MTI,racingnews365.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK