Társoldalunk:

Videón, ahogy kigyullad Russell alatt a Mercedes

2022.06.30. 09:22

Napvilágot látott egy videó, amelyen George Russell Mercedese kigyullad a 2022-es Goodwood Festival of Speed rendezvényen.

Az Egyesült Királyságban minden nyáron megrendezésre kerülő híres fesztiválon sokféle gépjárművet, többek között versenyautókat is bemutatnak, egy emelkedő aljáról indulva demonstrálják az autók gyorsulási sebességét az eseményre kilátogató nézők számára.
Russell abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Mercedes legendás W10-es gépének volánja mögé ülhetett be Goodwoodban. Ez az az autó, amivel Lewis Hamilton a hatodik világbajnoki címét szerezte meg.A fiatal brit a rajongók nagy örömére megkezdte az autó bemutatóját, majd egy rövid várakozási szakasz következett. Mielőtt azonban tovább tudta volna folytatni a showt a Mercedes pilótája, a versenygép váratlanul túlmelegedett és kigyulladt.

Előbb az esemény lebonyolítását segítők érkeztek porral oltóval az autóhoz, majd megjelentek a Mercedes csapattagjai is, hogy elhárítsák a veszélyt. Eközben Russell kénytelen volt elhagyni az ülését, és ezzel félbeszakadt a bemutató is a Mercedes számára.
Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK