Társoldalunk:

Az Aston Martin szeretne szerződést hosszabbítani Vettellel

2022.06.30. 07:11

Az Aston Martin istálló szeretné meghosszabbítani négyszeres világbajnok német pilótája, Sebastian Vettel szezon végén lejáró szerződését. A megbeszélések még nem kezdődtek el a csapat és Vettel között, de a csapatfőnök egyértelműen arra számít, hogy maradni fog a német pilóta 2023-ban is az Aston Martinnál.

Mike Krack csapatfőnök a Sport Bildnek nyilatkozva megismételte, hogy hosszú távon terveznek a 34 éves versenyzővel.
Számunkra egyértelműen az az A terv, hogy szerződést hosszabbítunk Sebastiannal. Ha akarja, akkor 2023-ban is az Aston Martin pilótája lesz. - mondta az 50 éves szakember. 

Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke arra számít, hogy Vettel velük marad a 2023-as szezonban isForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Clive Rose

Hozzátette ugyanakkor, hogy konkrét tárgyalások még nem zajlottak ezzel kapcsolatban, miután a fókusz most az autó teljesítményének javításán van az istállónál.
Természetesen nincs értelme olyan megbeszéléseket folytatni, amelyek csak a reményen alapulnak. Tények kellenek, és aztán beszélhetünk. - fogalmazott Krack.
Arra a felvetésre, hogy az Aston Martin esetleg érdeklődik-e Mick Schumacher leigazolása iránt, Krack így reagált:
"Jelenleg csak A tervünk van, B nincs."- jelentette ki Krack, utalva arra, hogy nem számítanak nemleges válaszra Sebastian Vetteltől. 
Forrás: MTI

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK