Társoldalunk:
Hírlevél

Rémálom volt a hazautazás az F1 néhány tagjának

2022.06.22. 18:33

A Kanadai Nagydíjról Angliába utazva az egyik légitársaság hajmeresztő lépéseivel gyűlt meg a baja többeknek. Az F1-ben dolgozók közül többeket érintett a járattörlés, illetve az, hogy indoklás nélkül leszállították őket egy repülőről.

A Kanadai Nagydíjról szörnyű tortúra után jutott haza Angliába a Forma-1-ben dolgozók egy része. Az Air Canadát többen bírálták, amiért több járatot törölt, ebbe a sorba tartozik a nemzetközi közvetítés kommentátora, a Skynál dolgozó David Croft is, aki a Twitterenfakadt ki.

A szerda dél körüli bejegyzése alapján közel három nappal a verseny után landolt hazájában, és azt írta, a poggyásza sem érkezett meg. Ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy mások nála is rosszabbul jártak: nemrég a Motorsport Week jelentette azt, hogy az egyik munkatársukat, valamint több F1-es stábtagot bármiféle indoklás nélkül leszállítottak a fedélzetről és magukra hagyták őket, kiszolgálás nélkül. Összesen körülbelül 30 fő volt érintett a felháborító intézkedésben, köztük egy terhes hölgy és egy idős pár.

A Motorsport Week hozzátette, az F1 részéről segítettek az utasoknak szállást foglalni és egy másik légitársaság járataira jegyet váltani, bár az nem derült ki, hogy ez csak a Forma-1-es dolgozókra vonatkozott-e vagy az összes károsultra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK