Társoldalunk:

Nézze meg, ahogy Lewis Hamilton folyóba lökte a Mercedes fizioterapeutáját! - videó

2022.06.21. 10:05

A Mercedes pilótája folyóba lökte Angela Cullent - miután a hölgy megígérte, hogy megmártózik a vízben, ha Hamilton dobogós helyet szerez a Kanadai Nagydíjon. Lewis Hamilton örömmel segített Cullennek teljesíteni a fogadást, miután sikerült megszereznie a harmadik helyet Kanadában, és a szezonban először legyőzte csapattársát, George Russelt.  A hétszeres brit világbajnok elmondása szerint extázisba került, hogy újra dobogóra állhatott. 

Cullen segített a hétszeres brit világbajnoknak megküzdeni a hátproblémákkal, amelyek miatt komolyan kétségessé vált, hogy egyáltalán elinduljon a vasárnapi versenyen, nem beszélve arról, hogy megszerezze a szezon legjobb harmadik helyét. Hamilton reméli, hogy ezen a szinten tud maradni edzettsége és formája tekintetében is. A Mercedes edzője, Cullen azonban hiába végzett fantaszikus munkát a versenyző fizikai állapotának javításában, Hamilton egy kétkezes lökéssel vidáman a vízbe küldte őt.

Mercedes egy klipet tett közzé a közösségi médiában ázott sorsáról a következő szavakkal: „Gyere be, Ang! Angela azt mondta, ha Lewis Hamilton a dobogón végez, a folyóba ugrik. Csak egy kis lökésre van szüksége."

A 47 éves szakember, aki 2016 óta dolgozik Hamiltonnal, végig fülig érő mosollyal teljesítette a verseny előtt kötött fogadást. A bajnokság éllovas, Max Verstappen csatája Carlos Sainz ellen a brit malmára hajtotta a vizet, hogy legyőzze csapattársát, George Russellt.

A 37 éves Hamilton, akinek a pattogó Mercedes komoly fájdalmakat okozott Bakuban, azt mondta: Teljes extázisban vagyok. Nem számítottam erre. Nagyon különleges érzés, főleg, hogy anno itt szereztem meg az első Forma-1-es győzelmemet a pályafutásom során."Rendkívül sok reményt adott ez nekem és a csapatnak is. Többet várunk ettől az autótól. A potenciál valóban megvan benne, ha sikerül eltalálni a megfelelő beállításokat. Ez volt az idei év legnehezebb dolga - mindent beleadtam, hogy megpróbáljak segíteni a csapatnak az optimális beállítás megtalálásában."

Hátproblémáiról azt állította: Jó érzés, hogy elmúltak a fájdalmak. Újra fiatalnak érzem magam!Cullen akupunktúrát és fizioterápiát használt, hogy Hamiltont harci formába hozza az elmúlt héten.
Tehát a dicséret és a hála talán igazságosabb jutalom lehetett volna a fizioterapeutának, mint egy vízbe lökés.
Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK