Lewis Hamilton extra öltözékben jelent meg Kanadában, ahol videojátékozással töltötte a napot

Forma-1, Kanadai Nagydíj 2022, csütörtök, Lewis Hamilton
Montreal, 2022. június 16. Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a montreali Gilles Villeneuve pályán a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kanadai Nagydíja előtt három nappal, 2022. június 16-án.
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalára feltöltött videó tanúsága alapján a hétszeres világbajnok egy montreali játékboltban nosztalgiázott, ahol egy 1990-es évekbeli autóversenyzős játékban próbálta megdönteni a saját rekordját.

Alig szállt le a Mercedes csapatát szállító repülőgép Kanadában, Lewis Hamilton máris elfoglalta magát, és videojátékozással hangolódott a hétvégi nagydíjra.
„Leszálltam Montrealban, és egyenesen egy retro játékboltba mentem – írta Hamilton. – Vettem magamnak egy Sega Genesist [ami Magyarországon Mega Drive néven futott a '90-es években], és természetesen az Ayrton Senna Super Monaco GP II-vel [játszottam]. Gyerekkoromban szerettem ezt a játékot, és ez a szeretet mindmáig kitart! Természetesen továbbra is nagyon versenyképes vagyok benne. Jelenlegi egyéni rekordom egy 49 másodperces kör, és egészen biztos, hogy ezt is felül tudom múlni. [A felvétel] az első próbálkozások után készült, mindenkivel tudatom, ha sikerül megdöntenem [a rekordot]."

A Mercedes közösségi oldala alapján a brit a tőle megszokott egyedi ruhában szállt le a repülőgépről, míg csapattársa, George Russell ennél hagyományosabb öltözékben vette célba a kanadai nagyvárost.