Társoldalunk:

Sergio Pérez részegen ismeretlen nőkkel táncolt összesimulva monacói győzelme után, a felesége nagyon ideges lett

2022.06.06. 07:21

Sergio Pérez a monacói futamgyőzelmét követően ismeretlen nőkkel táncolt egy buliban, amit többen videóra is vettek. A nyilvánosságra hozott felvételeket látva Pérez felesége nagyon ideges lett, a mexikói a médián keresztül elnézést kért tőle is.

Idei első sikerét aratta Monte-Carlóban a Red Bull pilótája, amit kellőképpen meg is ünnepelt mind a csapattal, mind egyéb társaságban. Utóbbiba beletartoztak ismeretlen hölgyek is, akikkel együtt táncolt és ölelkezett a mexikói a versenyt követően, és az erről készült videókat látva mérges lett a felesége.

A húszas évei közepén járó Carola Martinezzel négy éve házasok, és múlt hónapban született meg a harmadik közös gyermekük. A közzétett felvételek után a múlt kedden szerződéshosszabbítást is aláíró Pérez nyilvánosan is elnézést kért a történtekért.

Láttam a rólam keringő videókat, és vállalom a felelősséget értük."

- írta a magyarázkodása elején.

"A közeli ismerőseim tudják, milyen ember vagyok, és hogy a feleségemmel egységesebbek vagyunk, mint valaha. Akik bántani akarnak minket, a legjobbakat kívánom. Elnézést kérek azoktól, akik kedvelnek, mert ezek a videók egyáltalán nem a valódi énemet mutatják meg. Nem fogunk többet beszélni erről a témáról, mert csak elfeledteti, hogy milyen nagyszerű pillanatokat élünk meg egy családként. Köszönjük." - zárult a közleménye.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK