Társoldalunk:

Ökörködve búcsúztatták az Aston Martin szerelőjét

2022.06.05. 13:46

Utoljára dolgozott a csapattal a pályán az Aston Martin szerelője, a kollégái megtréfálták a monacói verseny leintése után és telifújták tejszínhabbal a fejét.

A Monacói Nagydíjon utoljára dolgozott a csapattal a versenyhelyszínen az Aston Martin egyik szerelője, és egy kis tréfával készültek neki a kollégái. Ahogy véget a verseny és a készenlét, egyikük felpattant és tejszínhabbal telifújta a búcsúzó James arcát a garázsban, akinek esélye sem volt elmenekülni az akció elől.

Az illetőről nem sok minden derült ki azon túl, hogy Jimmynek becézik, de a rövid magyarázat alapján úgy tűnik, nem hagyja el az Aston Martint, csak ezentúl a pálya helyett az angliai központból dolgozik náluk.

Nemrég Sebastian Vettel második számú szerelője, vagyis a szerelői rangsor egyik kiemelt tagja, Ian Staniforth is utolsó napját töltötte a csapattal, vagyis úgy néz ki, kisebb generációváltás zajlik az istállónál. Egyébként mindkét szerelő búcsúja jó hangulatban telt, hiszen az Aston Martin idén eddig csak három futamon szerzett pontot, ebből kétszer az érintett csapattagok utolsó helyszíni versenyén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK