Visítva röhögtek a róluk készült paródián a Red Bull és a Ferrari pilótái

Forma-1, Max Verstappen, Charles Leclerc, Sergio Pérez, Emilia Romagna Nagydíj 2022, szombat
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc (C) talks to Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen (L) and Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez after the sprint race at the Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari race track in Imola, Italy, on April 23, 2022, ahead of the Formula One Emilia Romagna Grand Prix. (Photo by GUGLIELMO MANGIAPANE / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy ismert youtuber paródiát készített a Forma-1-es pilótákról, és a Red Bull, valamint a Ferrari pilótái megtekintették a videót. A három érintett versenyző egyáltalán nem sértődött meg, sőt, a róluk szóló részeken is jót nevettek.

Egy ismert, több százezer feliratkozóval rendelkező, paródiákat készítő YouTube-csatorna üzemeltetője nemrég úgy döntött, hogy ezúttal a Forma-1-es mezőny néhány tagját pécézi ki magának. A videó még a Monacói Nagydíj előtt készült, aktualitását az adja, hogy a Red Bull pénteken megosztotta közösségi oldalain, ahogyan Max Verstappen, Sergio Pérez, valamint a Ferrari pilótái reagáltak a róluk készült részekre.

Az élcsapatok pilótái jól szórakoztak a videón

Az eredeti videóban a készítő megidézett néhány F1-es szereplőt olyan módon, hogy kinézetben és hangban is igyekezett az adott pilótára vagy éppen csapatfőnökre hasonlítani. Az érintettek között ott voltak az energiaitalosok versenyzői, valamint Carlos Sainz is, és látszólag mindannyian vették a lapot, a róluk szóló részen is jót nevettek.

A készítő jelentős mértékben épített a Spanyol Nagydíjon történtekre.

A barcelonai futamon Pérez kapott egy rádióüzenetet, amelyben kérték, hogy engedje el nála gyorsabb csapattársát, amire annyit mondott, hogy „ez rendkívül igazságtalan, de rendben”. A videóban mindez úgy történt meg, hogy Verstappen kedvéért félbe kellett hagynia az interjút, amire az őt imitáló készítő hasonló módon reagált.

A címvédő viszonylag nagy különbséggel nyerte meg a versenyt, ám a viadal első fele nem volt könnyű számára, többek között a DRS is nehézséget okozott neki. A készítő az ezzel kapcsolatos rádióbeszélgetésekre épített, csak éppen az állítható hátsó szárny szerepében ezúttal a Red Bull energiaitalának doboza volt, amit nehezen sikerült kinyitni.

Sainz is bekerült a videóba, nála a megpördülése volt a központi téma. Tekintve, hogy a spanyol pilóta egy széllökés miatt csúszott meg, adta magát a poén, hogy a légmozgás valójában az ő testéből származott.

A pilóták jót nevettek a paródián, még a róluk szóló rész is láthatóan tetszett nekik.

Négyük közül egyedül Leclerc maradt ki: a 24 éves versenyzőnek szerencséje van, hogy a videó nem egy-két héttel később készült, különben az ő monacói bokszutcai rádiózását is szinte biztosan kifigurázták volna.

Az eredeti videó

Az eredeti videóban egyébként nemcsak ők szerepeltek, így azt is mindenkinek ajánljuk megtekintésre, és bízunk benne, hogy Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo és a Haas érzékenyebb rajongói is értik a viccet. Conor Moore brit humoristának egyébként nem ez az első F1-tematikájú videója, a tavalyi szezon hajrájában, valamint a világbajnokságot eldöntő Abu–dzabi Nagydíj után is készített egyet. A Red Bull által megosztott videóból az is kiderült, hogy néhányan ezeket is látták már.