Társoldalunk:
Hírlevél

A Red Bull bejelentette: Sergio Pérez lesz Max Verstappen csapattársa 2024 végéig

2022.05.31. 15:00

Sergio Péreznek további oka van az ünneplésre a Monacói Nagydíj győzelme után, mivel a Red Bull leszerződtette, hogy 2024 végéig a csapatnál versenyezzen. 

Sergio Pérez 2024 végéig a Red Bull pilótája marad. A Milton Keynes-i székhelyű csapat megerősítette, hogy a mexikóit megtartották Max Verstappen csapattárdaként a következő szezonra is. 
A RacingNews365.com úgy tudja, hogy a szerződés meghosszabbításáról Monacóban állapodtak meg, és korábban, a Miami Nagydíj hétvégéjén zajlottak a tárgyalások.

Pérez a 2021-es szezonban csatlakozott az osztrák csapathoz egy évre szóló szerződéssel. A 2022-es szezonban eddig nyújtott teljesítménye alapján további 2 évre szóló szerződést kapott az istállótól, akik híresek arról, hogy nem félnek váltogatni a pilótáikat, amennyiben azok nem teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket. Péreznek ez egy elismerés is egyben a a Red Bulltól, akik bizalmat szavaztak neki a 2024-es év végéig, Max Verstappen csapattársaként. 

Pérez "hihetetlen hetet" él át
A Monacói Nagydíjon aratott győzelmét követően Perez elismeri, hogy a szerződéshosszabbításáról megjelent hír egy valórávált "álom".
Számomra ez egy hihetetlen hét volt, a Monacói Nagydíj megnyerése minden pilóta álma, és az, hogy ezt követően bejelenthettem, hogy 2024-ig folytatom a csapatnál, rendkívül boldoggá tesz" - mondta a mexikói versenyző.
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, és teljesen otthon érzem magam itt. Nagyon jól dolgozunk együtt, és a Max-szal való kapcsolatom a pályán és azon kívül is határozottan segít abban, hogy még jobbak lehessünk. Csapatként óriási lendületet építettünk fel, és eddig a szezon is ezt mutatja. Izgatott várom, hogy lássam, hová vihet ez a lendület minket a jövőben.- fejezte ki örömét Sergio Pérez, aki valóban tökéletesen beilleszkedett a Red Bull csapatába, tovább erősítve azt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK