Társoldalunk:
Hírlevél

A Red Bull főnöke medencébe lökte a Sky Sports riporterét a Monacói Nagydíj utáni ünneplésen - videó

2022.05.31. 10:16

Christian Horner a medencébe lökött egy riportert a Red Bull fergeteges Monacói Nagydíj ünneplése közben. Sergio Perez a Red Bull ötödik győzelmét aratta a 2022-es szezonban, lenyűgöző teljesítménnyel a hercegségben. A versenyt követően a csapat kitett magáért az ünneplésben, ennek lett az áldozata a Sky Sports F1 egyik tudósítója. 

A mexikói első győzelme az idény során érthető módon örömet adott a Red Bull stábjának arra, hogy féktelen ünneplésbe kezdjenek a futam leintése után.
Az örömmámomban úszó csapatfőnök, Horner pedig úgy döntött, hogy lerövidíti a Sky Sportsnak adott interjút azzal, hogy a riporterüket, Craig Slatert belelöki a medencébe. A gyanútlan Slatert épp aközben dobta a vízbe Horner, hogy a riporter azt mondta: "Csodálatos jeleneteknek lehetünk szemtanúi itt, és ez is csodálatos." Ekkor dobta a medencébe a Red Bull csapatfőnöke. 

Slater higgadt és összeszedett maradt, sőt továbbra is kérdezősködött Hornertől, miután kimászott a medencéből.
Azt mondta: A mai nap valóban arról szólt, hogy szárazból vizessé váljunk. De hogy merészeled?

Horner pedig zavartalanul folytatta az interjút: Monacóban nyerni mindig nagyon különleges. El sem hiszem, hogy megnyertük ezt a versenyt, ez a hatodik monacói győzelmünk. Checóval [Perezzel] hihetetlen napot zártunk. És remélhetőleg Max [Verstappen] a jövőben is képes lesz ilyen higgadtan versenyezni, rendkívül jó csapatjátékosként.

A csuromvizes Slater erre azt felelte a csapatfőnöknek: Christian Horner, egy nap visszakapod ezt még tőlem!

Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK