A Red Bull főnöke medencébe lökte a Sky Sports riporterét a Monacói Nagydíj utáni ünneplésen - videó

Christian Horner, Sergio Pérez, Monaco, 2022
Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez (L) celebrates with Red Bull Racing's British team chief Christian Horner after winning the Monaco Formula 1 Grand Prix at the Monaco street circuit in Monaco, on May 29, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Christian Horner a medencébe lökött egy riportert a Red Bull fergeteges Monacói Nagydíj ünneplése közben. Sergio Perez a Red Bull ötödik győzelmét aratta a 2022-es szezonban, lenyűgöző teljesítménnyel a hercegségben. A versenyt követően a csapat kitett magáért az ünneplésben, ennek lett az áldozata a Sky Sports F1 egyik tudósítója. 

A mexikói első győzelme az idény során érthető módon örömet adott a Red Bull stábjának arra, hogy féktelen ünneplésbe kezdjenek a futam leintése után.
Az örömmámomban úszó csapatfőnök, Horner pedig úgy döntött, hogy lerövidíti a Sky Sportsnak adott interjút azzal, hogy a riporterüket, Craig Slatert belelöki a medencébe. A gyanútlan Slatert épp aközben dobta a vízbe Horner, hogy a riporter azt mondta: "Csodálatos jeleneteknek lehetünk szemtanúi itt, és ez is csodálatos." Ekkor dobta a medencébe a Red Bull csapatfőnöke.

Slater higgadt és összeszedett maradt, sőt továbbra is kérdezősködött Hornertől, miután kimászott a medencéből.
Azt mondta:

Horner pedig zavartalanul folytatta az interjút:

A csuromvizes Slater erre azt felelte a csapatfőnöknek:

Forrás