Társoldalunk:
Hírlevél

Letartóztatták a Forma-1 korábbi vezérét

2022.05.26. 16:15

Bernie Ecclestone-t Brazíliában tiltott fegyverviselésen kapták, amikor egy magánrepülőre készült felszállni. Óvadékért cserébe máris kiszabadult.

Szerda este tiltott fegyverviselés miatt letartóztatták Bernie Ecclestone-t, a Forma-1 korábbi vezérét a brazíliai Viracopos repülőtéren, jelentette a Reuters. A brit üzletember egy Svájcba tartó magánrepülőre készült felszállni, amikor a hatóság tagjai egy azonosítatlan pisztolyt találtak a poggyászában a röntgenes vizsgálat során.

Bernie Ecclestone, a Forma-1 korábbi vezéreForrás: APA-PictureDesk via AFP/ERWIN SCHERIAU / APA / picturedesk.com/Erwin Scheriau

Ecclestone-t őrizetbe vették, de óvadék ellenében máris kiszabadult és elutazott Svájcba. A Reuters a rendőrségi beszámolóra hivatkozva azt írja, Ecclestone elismerte, hogy övé a fegyver, de állítása szerint nem tudott róla, hogy a bőröndjében hever.

Portrénkat itt olvashatja a Forma-1-et 2016 végéig irányító Ecclestone kalandos életéről, sok érdekes sztorival. Felesége egy brazil modell és évek óta Brazíliában él.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK