Társoldalunk:
Hírlevél

Leclerc és Sainz is szerepel az új Disney-Pixar filmben

2022.05.25. 18:36

A Ferrari pilótái, Charles Lelcerc és Carlos Sainz szerepet kaptak a közelgő Disney-Pixar Lightyear című filmben, amely a Toy Story sorozat legújabb darabja. A tőlük szokatlan munka során mindkét pilóta ugyanazt a karaktert fogja megeleveníteni. 

A Ferrari pilótái, Charles Leclerc és Carlos Sainz is az animációs karakterek szinkronhangját fogják adni a Disney-Pixar közelgő Toy Story-filmjének, a „Lightyear"-nek.
Az F1-es hősök, akik összesen 234 Grand Prix-t számlálnak, megszerezték első színészi szerepüket, miután korábban önmagukként jelentek meg a képernyőn a Netflix „Drive to Survive" című sorozatában.
A film Buzz Lightyear történetét meséli el, amint egy intergalaktikus kalandra indul ambiciózus újoncok csoportjával és robottársával.

Ferrari csapattársak megosztják a szerepet
Mivel a filmet június közepén mutatják be, még nem világos, hogy a két sofőr megszólaltatására melyik karaktert bízták meg. Megerősítették azonban, hogy mindketten ugyanazt a karaktert adják majd meg, Sainz kölcsönzi a hangját a spanyol kiadásnak, míg Leclerc az olasz mozik főszereplője lesz.

Egyelőre azt sem tudni, hogy ki fogja megszólaltatni a karaktert a film angol kiadásában.
Leclerc a cameo befejezése után így nyilatkozott: Teljesen más élmény volt számomra. A Buzzhoz hasonlóan az űrbe való eljutás minden bizonnyal az egyik álmom. Ez egy olyan cél, amelyet egy napon talán teljesítek is.

Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK