Társoldalunk:
Hírlevél

Adománygyűjtést szervez a McLaren, 59 ezer font a cél

2022.05.19. 12:57

A wokingi csapat a Mind nevű brit mentálhigiénés jótékonysági szervezettel együtt adománygyűjtő kihívást jelentett be, hogy a Brit Nagydíj hetére sportolás által minél nagyobb összeggel tudják támogatni az intézményt – a legbőkezűbbek pedig akár a két pilótával is találkozhatnak.

A One Lap for Mind egy adománygyűjtő kihívás lesz, ahol a résztvevők 5,9 kilométert, azaz a silverstone-i körverseny egy körének a távját gyalogolhatnak, futhatnak vagy kerékpározhatnak június 27. és július 3. között. A Brit Nagydíj hetében ezt a távot egyszerre és szakaszosan is teljesíthetik az emberek, akik között június 30-án szerepelni fog a McLaren két pilótája (Lando Norris és Daniel Ricciardo), csapatfőnöke (Andreas Seidl) és vezérigazgatója (Zak Brown) is. A kihívás minden résztvevője, aki 59 fontnál többet gyűjt össze, automatikusan részt vesz egy nyereményjátékon, ahol a győztes Silverstone-ban találkozhat Norrisszal és Ricciardóval, akikkel együtt teljesítheti a saját 5,9 km-ét. Tíz további nyertes pedig egy, a két pilóta által aláírt mclarenes sapkához is hozzájuthat.

„Büszke vagyok arra, hogy részt vehetek a One Lap for Mind adománygyűjtő kihívásban. Ez a tökéletes módja annak, hogy megtiszteljük hároméves partnerségi évfordulónkat a Minddal, miközben munkatársainkat és rajongóinkat egy szórakoztató és pozitív tevékenységbe vonjuk be, hogy létfontosságú forrásokat gyűjtsünk a munkájukhoz – mondta Zak Brown. – Fontos, hogy továbbra is a világjárvány okozta mentális egészségügyi vészhelyzetre helyezzük a hangsúlyt, és támogassuk a Mind által kínált szolgáltatásokat és az általuk az emberek életére gyakorolt pozitív hatást."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK