Társoldalunk:

A pályán nem tudták, a mocsárban legyőzték Verstappent

2022.05.09. 11:42

A rendszeresen különleges megmérettetéseket szervező Red Bull Miamiban stílusosan a mocsárba küldte több sportolóját, hogy egy motorcsónakszerű vízi járművel versengjenek. De melyik F1-es pilóta verte meg a bajnoki címvédőt?

A Red Bull-családból két extrém sportoló mellett Max Verstappen és Cunoda Juki részt vett egy különleges megmérettetésen a Miami Nagydíj előtt: a különleges versenyeket mindig előszeretettel rendező márka ezúttal a mocsárba küldte a támogatottjait, hogy kiderüljön, egy motorcsónakszerű vízi járműben melyikük a leggyorsabb.

Még sosem láttam hasonlót.

– mondta a holland versenyző a swamp buggy nevű, 900 lóerős V8-as motorral felszerelt járműről, amely leginkább egy motorcsónak és egy cérnavékony kerekű buggy gyermekének tűnik.  

Ahogy várható volt, az elődöntőkben a két F1-es pilóta legyőzte a krosszmotorost és a gördeszkást, de a döntőben Cunoda meglepetésre gyorsabbnak bizonyult Verstappennél,

és egy trófeával is gazdagodott. A világbajnoki címvédő pár nappal az esemény után a Miami Nagydíjon aratott győzelemmel vigasztalódhatott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK