Társoldalunk:

Turkálni fognak Hamilton alsónadrágjában

2022.05.07. 11:16

Ezentúl nagyon komolyan ellenőrzik a biztonsági szabályokat.

Lewis Hamilton vezetésével több versenyző is felháborodott azon, amire a Forma-1 versenyigazgatója, Niels Wittich hívta fel a figyelmüket a vasárnapi Miami Nagydíj előtt, írja a Ripost.

Az autók biztonságosabbá tétele után most ők vannak soron. Eddig nem vették szigorúan azt a szabályt, hogy a pilóták nem hordhatnak nem tűzálló ruhadarabokat, még ilyen fehérneműt sem – de mostantól ezt ellenőrizni fogják. Ráadásul mostantól (test)ékszereket sem viselhetnek. Mindkét rendelkezés a divatmegszállott Hamiltont érinti talán a legérzékenyebben, ahogy erről írtunk is.

Fogalmam sincs, miért foglalkoznak ilyen apróságokkal. Szerintem vannak személyes dolgok. Hadd legyen az ember olyan, amilyen! Több ékszerem is úgy van beültetve, hogy azokat legfeljebb kivágni lehet"

– idegeskedett a korábbi violágbajnok.

Hamiltont érzékenyen érinti, hogy még az alsógatyájában is „turkálnak", főleg, hogy a minőségi ruhák mellett a piercingek nagy rajongója. Márpedig a fémből készült gyűrűk, testékszerek, fülbevalók adott esetben megnehezíthetik az elsősegélynyújtók dolgát, akadályozhatják a vizsgálatokat, sőt hővezetők lehetnek a tűzálló ruházat alatt.