Vágólapra másolva!
Sebastian Vettel azt mondja, elég fiatalnak érzi magát ahhoz, hogy továbbra is az élen versenyezzen az F1-ben, de fel fogja mérni annak valószínűségét, hogy az Aston Martin egy olyan autót tud-e adni neki, amely képes erre.

Sebastian Vettel szerint az idő eldönti, hogy marad-e az Aston Martinnál vagy egyáltalán a Forma-1-ben. A német a 2022-es szezon eredményeitől teszi függővé a kérdés megválaszolását.
A négyszeres világbajnok 2019 óta nem nyert futamot, jelenleg pedig a középmezőnyben harcol a pontokért.
Vettel Ausztrál Nagydíj hétvégéje a sportág legrosszabbjai között szerepelt, minden ami balul sülhetett el, bekövetkezett számára. A német pilóta sokkal jobb teljesítményt tudott elérni az Emilia Romagna Nagydíjon, ahonnan a nyolcadik helyen végezve négy pontot vihetett haza.
Az Aston Martinhoz való elköteleződése még nem hozta meg a várt sikereket a négyszeres világbajnok számára. A brit csapat a lehető leghamarabb az élmezőnyben szeretne versenyezni, amihez minden anyagi forrásuk megvan. Vettel azonban elismeri, hogy mérlegeli lehetőségeit, főleg annak tekintetében, hogy lejár a szerződése a 2022-es szezon végén.

Vettel: Szeretnék újra nyerni az F1-ben

- magyarázta Vettel a média képviselőinek.

"Nem titok, hogy ha nem vagy abban a helyzetben, hogy ezeket a sikereket elérd, ámsfajta motivációt kell találnod. De igen, azt hiszem, hogy végül minden út oda vezet vissza, hogy szeretném újra átélni azokat a sikereket. Ez a sport természete.Néhány srácnak a mezőnyben ez egy kicsit más, mert még nagyon a karrierjük elején járnak, és még nem volt olyan csapatuk vagy autójuk, ahol meg tudták volna mutatni, mire képesek. Én már megtapasztaltam, hogy milyen a siker íze, tehát nekem ez kicsit helyzetet teremt."

- mondta Sebastian Vettel.
Forrás