Társoldalunk:

Kirabolták Charles Leclerc-t egy sötét utcán

2022.04.20. 13:13

Az eset húsvét hétfőn történt Viareggióban, Olaszországban, ahol a monacói egy bárból tartott hazafelé néhány barátja, és az edzője, Andrea Ferrari társaságában. Néhány szurkoló felismerte a pilótát, és megállították, hogy közös fotót és aláírást kérjenek tőle, ekkor történt az incidens. 

A monacói körül gyűlni kezdett a tömeg, ahogy egyre több ember szeretett volna közel kerülni a Ferrari versenyzőjéhez. A tolvaj ügyesen szerezte meg Leclerc több, mint egymillió eurót érő Richard Mille karóráját, - amely egy gyűjtői darab - a pilóta észre sem vette, hogy eltűnt a csuklójáról az óra, csak miután eloszlott a tömeg körülötte. Ekkor azonban már késő volt, a rabló meglépett az ékszerrel. Az incidens este 11 óra körül történt, a Darsena kerületben, a Via Salvatori mentén, amelynek a közvilágítására a helyi lakosok folyamatosan panaszkodnak. Éjszaka az utca sötét, alig látni, ami a tolvaj számára ideális helyzetet teremtett.

Az olasz rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, miután Leclerc feljelentést tett. Az eset nagy port kavart a városban, a helyiek szerint hiába tettek folyamatosan panaszt a silány közvilágításra, nem történt előrelépés az ügyben. 

Az incidensről Andrea Ferrari is beszámolt az Instagram oldalán, hogy felhívja a figyelmet a nyílt utcákon garázdákodó zsebtolvajokra.

A Richard Mille a Ferrari egyik szponzora is, aki előszeretettel támogat sportolókat, korábban Kimi Raikkönennel közösen adtak ki egy kollekciót. De szponzorálják többek között a McLaren pilótáit is a mezőnyből.
Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK