Társoldalunk:
Hírlevél

A Zidane által lefejelt focistával is kínos interjút hozott össze az F1 híres szakértője

2022.04.11. 19:34

Miután tavaly egy amerikai rapperrel és kíséretével kisebb összetűzésbe került, az Ausztrál Nagydíjon Martin Brundle beszélgetése a rajtrácson egy hírességgel megint nem jól sült el.

A Forma-1-et régóta követők jól ismerik Martin Brundle-t, aki a legfőbb angol nyelvű közvetítés, a Sky Sports szakértőjeként a versenyek előtti percekben rendszeresen készít interjúkat a rajtrácson mind a mezőny tagjaival, mind a közéjük beengedett hírességekkel.

Rövid időn belül viszont már másodjára futott bele olyasvalakibe, akivel nem sikerült jól szót értenie: élő adásban a már visszavonult világbajnok focista, Marco Materazzi szerelte le (átvitt értelemben), igaz, kivételesen Brundle sem állt a helyzet magaslatán, hiszen elismerte, hogy nem igazán jártas a fociban.

Brundle egy dobogós interjúnForrás: AFP/2019 Getty Images/Mark Thompson

Ez rögtön az elején megmutatkozott, hiszen a megszólításnál Materazzi nevét nem sikerült eltalálnia, majd tovább ásta a gödröt maga alatt azzal, hogy az olasz válogatott legutóbbi kudarcos, elvesztett vb-selejtezős meccsére terelte szót. A versenyre a Ferrari vendégeként kilátogató exfocista (aki részben arról ismert, hogy őt fejelte mellbe Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőn) végül megunta és faképnél hagyta Brundle-t, aki egy „nos, ez nem ment jól" kijelentéssel nyugtázta a történteket. Előtte még azt a nem túl szerencsés kérdést is feltette, hogy melyik csapatnak szurkol, illetve szereti-e a Ferrarit.

Tavaly az USA Nagydíjon egy rapper hölgy és kísérete rázta le a korábbi F1-es pilótát meglehetősen durván a beszélgetési kísérletét a rajtrácson, abból komolyabb felháborodás is lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK