Vágólapra másolva!
A Ferrarival a jelek szerint megtörtént az, amitől minden istálló tart: a bemutató előtt kiszivárgott egy kép a vadonat új autójáról. A fotón szinte biztosan az F1-75-ös modell látható.

Alighanem az aktuális Forma-1-es szezon előtt a rajongók többsége a Ferrari bemutatóját várja a legjobban, lévén a patinás csapatnak rengetegen szurkolnak világszerte. Nincs ez másképp az idén sem, az új szabályok miatt teljesen megváltozott külsejű versenygépek pedig csak fokozzák az izgalmat. A Scuderia bemutatójáig nem is kell már sokat várni, ugyanis holnap, február 17-én érkezik az F1-75-ös kódnevű modell, amelyről valaki már egy nappal korábban kiszivárogtatott egy képet, ami a közösségi médiában terjed.

Az többször megesik, hogy a bemutató előtti órában kiszivárog a kép az új autóról, de hogy egy nappal korábban, az elég ritka. Valószínűleg a Ferrarinál nagyon nem örülnek ennek

Persze elképzelhető, hogy a fotón nem a Ferrari 2022-es autója van, de mivel nem egy renderről vagy photoshoppolt stúdióképről van szó, minden bizonnyal a Scuderia online bemutatójának helyszínén, a holnapi prezentáció díszletében fotózta le valaki az F1-75-öst. Az egyetlen kiszivárgott képet és magát az autót szemügyre véve ugyancsak arra juthatunk, hogy ez a vörösök idei modellje, miután az ebből a szögből látható részletekben egyáltalán nem hasonlít az F1 tavaly megalkotott demóautójára.

Ahogyan azt a már korábban bemutatott csapatruházatból sejteni lehetett, a kocsin jelentősen több lesz a fekete a tavalyinál, többek között az első és hátsó szárny is ilyen színű. Az orr nem látszik jól, az oldalszekrények viszont igen. Ezen a részen a Ferrari teljesen más megoldást alkalmazott, mint amit az eddig bemutatott autókon láthattunk, és az alávágott vagy szűkre szabott oldalszekrények helyett igencsak széles autóval állt elő. Az majd a pályán derül ki, hogy ez jó vagy rossz jel.

A két pilóta már látta az új kocsit

Az izgalmak fokozásának érdekében a Ferrari ma közzétett egy videót, amelyen az látható, hogy Carlos Sainz és Charles Leclerc először látják az elkészült 2022-es munkaeszközüket (virtuális formában már minden bizonnyal korábban is látták), és szemmel láthatóan mindkettejük tetszését igencsak elnyerte az F1-75-ös. Hogy ők is azt az autót nézték-e, ami a mai kiszivárgott fényképen szerepel, február 17-én, csütörtökön kiderül.

Leclerc és Sainz arcára minden rá volt írva, amikor meglátta az új autót