Társoldalunk:
Hírlevél

Hamilton megmutatta, mit csinált az elmúlt két hónapban

2022.02.09. 09:09

Az F1-es pályafutását szinte biztosan folytató Lewis Hamilton arról is posztolt, mivel töltötte az elmúlt két hónapot, ami alatt nem árult el magáról semmit a nyilvánosságnak. Az F1 vezére is örül a visszatérésének.

Az utóbbi napokban – még ha erről hivatalos bejelentés nem érkezett, és mivel Hamiltonnak szerződése van az idei szezonra, gyaníthatóan nem is fog – gyakorlatilag biztossá vált, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton folytatja a versenyzést a Forma-1-ben, és nem vonul vissza a tavalyi Abu-dzabi Nagydíjon történtek hatására. A Mercedes pilótája közel két hónapos elvonulásának végét Stefano Domenicali, az F1 elnök-vezérigazgatója is üdvözölte.

Hamiltont alighanem az idén is láthatjuk az F1-benForrás: AFP/Florion Goga

Mióta Hamilton múlt szombaton először adott hírt magáról az Instagramon, rendszeresen posztol. Többek között az egyik ilyen posztjából tudhattuk meg azt is, hogy csinálja a szezon előtti fizikai felkészülést Angela Cullen fizioterapeutával, tehát alighanem folytatni tervezi az F1-es karrierjét. Ezt követően a Mercedes megerősítette, hogy a csapat gyárába is visszatért, így tehát már szinte biztosra vehetjük, hogy marad.

A 37 esztendős pilóta pedig azon rajongóival szemben sem maradt adós, akik arra voltak kíváncsiak, hogy mivel töltötte az elmúlt két hónapot, és kitett egy erről szóló posztot is. Ebből kiderült, hogy a családja körében töltődött fel, az egyik képen pedig az édesanyjával látható még decemberben, a lovaggá ütése után.

„Mivel foglalkoztam, amíg távol voltam"

Hamilton visszatérését Stefano Domenicali is üdvözölte, és elmondta, abszolút megérti, hogy a hétszeres világbajnoknak szüksége volt egy kis szünetre. „Ó igen, [örülök neki]. Abból, amit tudok, és amit látok. A legutóbbi fotóján pozitivitást láttam az arcán és a gesztusain. Ez fontos, mert Lewis elképesztően fontos értéke nemcsak a sportágunknak, hanem az egész világnak. Abszolút tiszteletben tartottuk azt a döntését, hogy eltűnik egy időre"nyilatkozta az olasz sportvezető a Sky Sportsnak.

Domenicali úgy véli, semmi akadálya nincs annak, hogy Hamilton újult erővel vesse bele magát az idei szezonba, és megnyerje a rekordot jelentő nyolcadik vb-címét. „Lewis előtt ott a lehetőség arra, hogy nyolcszoros világbajnok legyen. Biztos vagyok benne, hogy teljes mértékben ezekre a célokra koncentrál, mert az idén nagyon sok újdonság lesz, nagyon sok változó, ami nagyon vonzóvá teszi majd a világbajnokságot. Biztos vagyok benne, hogy teljesen eltökélt aziránt, hogy legyen esélye nyolcszoros világbajnokká válni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK