Ezek a szexi és gyönyörű nők ejtették rabul a Forma-1-es pilóták szívét

auto-prix Horizontal
Winner Red Bull's Dutch driver Max Verstappen kisses his girlfriend Kelly Piquet after the Monaco Formula 1 Grand Prix at the Monaco street circuit in Monaco, on May 23, 2021. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es pilóták magánéletét mindig is óriási érdeklődés övezte. Most megmutatjuk, hogy kik kísérik a versenyzőket a paddockban, kik utaznak magángépeken, kik vesznek részt a legnívósabb partikon, kik pózolnak a kameráknak, vagyis: megmutatjuk a társaikat.

Max Verstappen

Kezdjük a listát, a 2021-es világbajnok Max Verstappen párjával, Kelly Piquet-vel. A 33 éves brazil szépség modellként valamint influenszerként dolgozik.

A Piquet név nem véletlen, a háromszoros Forma-1-es világbajnok, Nelson Piquet lányáról van szó.

A kapcsolatuk pikantériája, hogy miután Piquet és az orosz Danyiil Kvjat románca véget ért, a nő elkezdett randizni Verstappennel. Kyjattól (aki korábban a holland pilótatársa volt) van egy kislánya, Pénelopé. Így az újdonsült világbajnok belekóstol mostoha-apukaként a gyereknevelésbe is. Piquet gyakori vendége a paddocknak, egy időben a Formula E-sorozatban is dolgozott, a közösségi oldalaikat kezelte.

Sergio Pérez
A Red Bull Racing pilótája Carola Martinezzel kötötte össze életét 2018 júniusában. Két gyereket nevelnek Guadalajarában, ahol a család hétköznapjait tölti - ha épp nincs versenyhétvége. Nemcsak a mexikói pilóta családja, de a Martinez família is gyakori vendége a paddocknak. Checo és felesége nagyon családcentrikusak, igyekeznek bevonni a gyerekeket és a nagyszülőket valamint a rokonokat is az életükbe.

Esteban Ocon
Az Alpine versenyzője a 25 éves Elena Berrivel él párkapcsolatban. Az olasz származású Berri jelenleg Genovában tanul nemzetközi kapcsolatok szakon, érdekli a divat és már több olasz márkával is dolgozott együtt. A pár 2017-ben ismerkedett meg Valenciában, Berrinek állítólag fogalma sem volt róla, hogy Ocon Forma-1-es versenyző.

Fernando Alonso
Alonso párja Linda Morselli, olasz modell, televíziós személyiség és influenszer. Morselli Milánóban él, 2006-ban pedig a Miss Italia szépségverseny finalistái között szerepelt. Kapcsolatukat privátként kezelik, Alonso párját igen ritkán láthatjuk feltűnni a Forma-1 körül.

Charles Leclerc
A monacói szívtipróként is számon tartott versenyző 2019 óta a 23 éves Charlotte Sine párja. A szintén monacói Sine és Leclerc szülei egy darabig szomszédok voltak, így a fiatalok már régről ismerték egymást, mielőtt egy párt alkottak volna. Sine építésznek tanul, mellette belsőépítészetet is hallgat, zongorázik, akárcsak Leclerc. Instagramon többször együtt tűnnek fel a hangszer mögül egy-egy négykezes darab erejéig.

Carlos Sainz
Sainz barátnője a szintén spanyol származású, Isabel Hernaez. A pár nem veri nagy dobra a kapcsolatukat, habár ritkán elkíséri kedvese a versenyhétvégékre, nehéz lencsevégre kapni őket együtt. Hernaez Madridban született, újságíró a szakmája. A divat megszállottja, alkalmanként modellkedik is.

Nicholas Latifi
A Williams pilóta barátnője a 27 éves Sandra Dziwiszek. A lengyel származású jogi diplomával rendelkező szépség nemrégiben a modellkedés felé vette az irányt, miután felfedezte mennyire szeret a kamerák előtt állni, és valljuk be: a kamera is szereti őt.

Alex Albon
A 2022-es évben újra ülést kapó Albon Lily Muni He profi golfozóval randizik. Lily Kínában született, Kanadában nőtt fel, majd Los Angelesbe költözött. Hogyan ismerkedtek meg? Az egyik közösségi oldalon botlottak egymásba, de utána még hónapokig nem került sor az első randira. A golfozó elismerte: korábban semmit nem tudott a Forma-1-ről.

Sebastian Vettel
Habár a német csak 2019 óta mondhatja magát házasnak, feleségével a szerelmük még a középiskolában kezdődött. Hannah Prater azóta három gyerekkel is megajándékozta Vettelt, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a családját távol tartsa a nyilvánosság elől. Ritkán viszont megjelenik kedvese az oldalán, de a gyerekeket sosem viszik magukkal.

Sebastian Vettel és Hannah Prater 2019 óta házasok Forrás:Twitter

Lance Stroll
Stroll a 27 éves Sara Pagliarolival alkot egy párt. Az Aston Martin pilótájának barátnője együtt dolgozik a csapat egyik szponzorával. Saját ékszermárkát alapított a megannyi foglalkozása mellett, így vállalkozóként is tevékenykedik. Pagliarolit neves divatmárkákkal láthatjuk együttműködni a közösségi média felületein, így az influenszer kategóriából így ő sem maradhat ki.

Daniel Ricciardo
Az Alpine pilótája Gerard Berger volt F1-es versenyző lányával, Heidi Bergerrel alkot egy párt. A színésznő és az ausztrál pilóta között 8 év korkülönbség van, Heidi mindössze 24 éves. Ricciardo és barátnője tagadhatatlanul bájos párt alkotnak.

Lando Norris
2021 év végéig titokban tartotta Norris, hogy barátnője lenne. A leleplezést a pilóta lépte meg, amikor egy közös képet posztolt a közösségi médiában. Luisinha Oliveirával, a 22 éves portugál modellel alkotnak egy párt.

Pierre Gasly
A francia versenyző nemrégiben kezdett el randizni a 23 éves Katerina Berezhnával. Az ukrán származású gyönyörű modell nagy követőtáborral rendelkezik a közösségi oldalain, jelenleg Dubaiban él. Gaslyval, amikor csak tehetik, sok időt töltenek együtt.

Valtteri Bottas
A Mercedest AMG-t Alfa Romeóra cserélő Bottas az ausztrál Tiffany Cromwellel randizik. Cromwell profi bicikliversenyző, aki 2021-ben részt vett Japánban a nyári olimpián is. A páros osztozik a biciklizés iránti szenvedélyükön, Bottas az olimpiára való felkészülésben is segítette barátnőjét.

Mick Schumacher
Schumacher hivatalosan nem erősítette meg, hogy párkapcsolatban lenne, viszont Justine Huysman többször feltűnt már a versenyhétvégéken a Haas F1 Team vendégeként. A fiatal norvég lánnyal vélhetően egy párt alkotnak. Schumacher Vettelhez hasonlóan rendkívül keveset árul el a magánéletéről a közönségnek.

Kevin Magnussen
A dán versenyző visszatérése a Forma-1 mezőnyébe eddig az egyik legváratlanabb húzása a Haas csapatnak 2022-ben. Magnussen Nyikita Mazepin helyét vette át az utolsó pillanatban az idény első versenye előtt. A dán 2019-ben kötött házasságot a szintén dán származású Louise Gjørup-pal, akivel 2021-ben együtt örülhettek az első közös gyerekük, Laura érkezésének.

Lewis Hamilton
A 2015 táján Nicole Scherzinger énekesnővel véget ért kapcsolata óta a hétszeres világbajnokot nem láthattuk a paddockban barátnő kíséretében.Több modellel, köztük Palvin Barbarával is összefüggésbe hozták, de mindkettőjük állítása szerint kapcsolatuk kizárólag baráti volt. Legutóbbi kapcsolata Camila Kendrával, a 28 éves modellel nemrégiben ért véget. A brit újból szingli.

Camila Kendrával alkotott egy párt legutóbb Lewis Hamilton, kapcsolatuk azonban 2021-ben véget ért. Forrás: Camila Kendra Instagram

George Russell
A Mercedes új pilótája Carmen Montero Mundttal randizik. Russell nem posztol közös képeket, de a paparazzik rendre megtalálják őket.

Carmen Montero Mundt és George Russell a 2022-es szezon előtt még elutaztak pihenni Forrás: Twitter

A mezőnyben jelenleg Hamiltonon kívül hivatalosan még ketten egyedülállóak, az egyik Cunada Juki a Scuderia Alpha Tauri pilótája, a másik pedig Csou Kuan-jü (Guanya Zhou) az Alfa Romeo versenyzője is.

+1 Kimi Raikkönen
Habár a finn világbajnok 2021-ben végleg szögre akasztotta a sisakját, párját, Minttu Räikkönent nem hagyhatjuk ki a felsorolásból. A stewardessként dolgozó szintén finn származású Minttu a pilóta-barátnők királynőjeként volt számon tartva a paddockban. A Jégember az egyik repülőjáraton figyelt fel Minttura, kapcsolatuk pedig azóta is töretlen. A finn felesége mindig pazar ruhákban, kifogástalan külsővel jelent meg a Forma-1-es helyszíneken, így nem csoda, hogy hamar a kamerák kedvencévé vált. A pár 2016 óra házas, első gyereküket Robinnak, a másodikat Rianának keresztelték.