Vágólapra másolva!
A Forma-1 valaha volt egyik legizgalmasabb szezonzáróját követően érthető, ha izgatottan várják a nézők, hogy a színfalak mögé belesve még több részletet láthassanak a kerék a kerék elleni csatákból. Olyan jeleneteket, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra. 

Lewis Hamilton és Max Verstappen olyan izgalmakat szolgáltatott a 2021-es szezon utolsó futamán Abu-Dzabiban, amit a legjobb forgatókönyvírók is megirgyelhettek. A páros azonos pontszámmal érkezett a szezonzáró helyszínére, ahol csupán az utolsó körben dőlt el a világbajnoki cím sorsa.

Érkezik a Hajsza a túlélésért 4. évada Forrás: Netflix Twitter oldala

A Hajsza a túlélésért című méltán körülrajongott sorozat új évada Netflixen Március 9-11 között kerül bemutatásra. Az egész évad egyszerre lesz elérhető, így akár egy nap alatt végig lehet pörgetni a negyedik évadot, és az izgalmakban bővelkedő 2021-es szezont.

Míg Hamilton fel fog tűnni az epizódokban, addig Verstappen visszalépett a szerepléstől, miután úgy jellemezte, hogy a tartalomszolgáltató eltúlozza a pályán történteket.

- fogalmazott Max Verstappen.

De ez nem azt jelenti, hogy a holland egyáltalán nem fog szerepelni az epizódokban, pusztán külön interjút nem adott a Netflix stábjának.

A 4. évad előzetese:

Forrás: https://www.msn.com/en-gb/sport/motorsports/f1-drive-to-survive-season-4-release-date-and-everything-we-know/ar-AAToDGK, Luis Manuel López Twitter oldala