Vágólapra másolva!
Felkapták a fejüket, akik Lewis Hamilton visszatérését várták, hiszen a tavalyi szezonzáró óta most először jelent meg tartalom a hétszeres világbajnokkal, amelyet csapata, a Mercedes osztott meg. 

Azonban a rögzített videó közel két hónapos.

Az üzenet, amelyben Toto Wolff és George Russell mellett Lewis Hamilton is köszönti a kínai Holdújévet a motorsport.tv oldalán jelent meg.

"Hozzon Nektek az új év szerencsét, és mindent amire vágytok"- mondta Hamilton.

A videót megosztották több közösségi médiás felületen is, ahol többen felfigyeltek rá, hogy a karácsonykor kikerült tartalomban is ugyanez volt a hajviselete.

Azóta már a Mercedes megerősítette a RacingNews365.com-nak, hogy a videó valóban körülbelül két hónapja lett rögzítve. A brit a tavalyi szezonzáró nagydíjat követően burkolózott hallgatásba, miután elvesztette Max Verstappen ellen a világbajnoki címért folytatott csatát.

A spekulációk továbbra is keringenek, hogy a brit kihagyja az idei szezont az Abu-Dzabiban történtek után. Még azt sem tudni, hogy a február 18-ra tervezett W13-as autójuk bemutatóján ott lesz-e Hamilton, sokan rebesgetik: ez lehet a karrierje vége.