Társoldalunk:
Hírlevél

Kiderült, miért követett ki mindenkit a sértődött Hamilton az Instagramon

2021.12.28. 09:31

Nicolas Hamilton, a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj óta teljes hallgatásba burkolózó Lewis Hamilton öccse streamelés közben új információkat árult el a bátyjáról és megválaszolta, hogy a hétszeres világbajnok miért követett ki mindenkit az Instagram-oldalán.

A szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj óta folyamatosan témát szolgáltat Lewis Hamilton jövője és az, hogy vajon milyen állapotban van a hétszeres világbajnok. Ezeket azért csak találgatni lehet, mert ő maga az utolsó futam óta nem nyilatkozott és a közösségi médiában sem nyilvánult meg, sőt, az Instagramon előbb csak az F1 hivatalos oldalát, majd mindenkit kikövetett. A hallgatás okáról nemrég Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nyilatkozott, most pedig Nicolas Hamilton, Lewis Hamilton öccse is megszólalt.

Már senkit sem követ az InstagramonForrás: AFP/Luca Bruno

Kihagyott FIA-díjátadó; a csapat és az ő részéről is teljes nyilatkozatstop és mindössze két nyilvános megjelenés, az egyik a windsori kastélyban tartott lovaggá ütési ceremónián, a másik pedig a Mercedes gyárában tartott évzárón (utóbbin beszélt a dolgozóknak, de a csapat nem hozta nyilvánosságra, hogy mit mondott). Így lehetne összefoglalni, hogy mit láttunk Lewis Hamiltonból, mióta Abu-Dzabiban elbukta a világbajnoki címet.

Főnöke szerint a 36 esztendős pilótát is mellbevágták a történtek, és egyszerűen azért nem mond semmit, mert nem találja a szavakat. Arra pedig, hogy miért követett ki szó szerint mindenkit az Instagramon, most az öccse adta meg a választ, akinek az Abu-dzabi Nagydíj után szintén nem reagált a megkereséseire. „Igen, Lewis jól van – felelte Nicolas Hamilton a Twitchen streamelés közben az őt erről kérdezgető rajongóknak.  Csak tart egy kis szünetet a közösségi médiában, amiért nem hibáztatom. A közösségi média nagyon mérgező hely lehet, de jól van, minden rendben van vele, jelenleg épp nézi, ahogy a gyerekek síelnek" – utalt vélhetően Hamilton unokahúgára. Arról ugyanakkor ő sem beszélt, hogy bátyja folytatja-e a versenyzést jövőre.

Russell is félretette a közösségi médiát egy időra

Nem a hétszeres világbajnok egyébként az egyetlen, aki egy időre távol tartja magát a közösségi médiától: jövő évi csapattársa, George Russell is úgy döntött, hogy szüksége van egy kis telefonmentes időszakra. „A karácsony a családról szól. Ezen a télen egy kicsit távol leszek a telefonomtól. Mindannyiunknak szüksége van kikapcsolódásra, hogy fizikailag és mentálisan is törődjünk magunkkal, különösen egy ilyen őrült év után. Boldog karácsonyt mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és egymásra!" – írta Russell a közösségi oldalain.

A Mercedes 23 esztendős pilótája mindehhez ugyanakkor nem érezte szükségét annak, hogy minden, általa követett személyt vagy oldalt kikövessen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK