Társoldalunk:
Hírlevél

A világtól elzárt Schumacher nap mint nap bizonyítja, mennyire erős mentálisan

2021.08.25. 15:24

Kijött a Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm első előzetese, amely amellett, hogy a Netflix alkotásának igényességére is felhívja a figyelmet, a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett legenda mostani helyzetéről is elárul valamit.

Szeptember 15-én debütál a Netflixen a hétszeres világbajnok Michael Schumachert eddig nem látott módon bemutató dokumentumfilm, amely nemes egyszerűséggel a SCHUMACHER nevet kapta, és amelynek ma megjelent az első előzetese. A közel 2 perces trailer ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk a minden idők egyik legnagyobb sportikonjáról szóló alkotásban.

A SCHUMACHER első előzetese

Az előzetesben megszólalók között ott van Schumacher apja, Rolf; két gyermeke, Gina és Mick; a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, valamint felesége, Corinna Schumacher is, aki arról beszél, hogy férje nagyon erős mentálisan.

Corinna egyik mondatából pedig apró betekintést kapunk a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett bajnok mindennapjaiba is.

„Extrém erős, amit most is minden nap bizonyít nekem" – utal férje felépülésért folytatott harcára.

Ezen felül az is átjön az előzetesből, hogy a film készítőinek valóban teljes hozzáférése volt az F1 archívumához és a Schumacher-család gyűjteményéhez. A nyitó képsorok Schumachert mutatják, amint a 2001-es Monacói Nagydíjon terelgeti a Ferrariját, közben pedig a hétszeres világbajnok beszél arról, hogy soha nem adta alább a tökéletességnél. Ezt a fiatalkori gokartos évekről készült felvételek követik, de később bevillannak a családja és barátai körében lencsevégre kapott, eddig nem látott képkockák is.

A film készítőinek ígérete szerint a SCHUMACHER cukormáz nélkül, olyannak mutatja be a német pilótát, amilyen valójában volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK