A világtól elzárt Schumacher nap mint nap bizonyítja, mennyire erős mentálisan

Forma-1, Brazil Nagydíj, Michael Schumacher, Ferrari
SAO PAULO, BRAZIL - OCTOBER 23: Michael Schumacher of Germany and Ferrari prepares for practice prior to qualifying for the Formula One Brazilian Grand Prix at Interlagos on October 23, 2004 in Sao Paulo, Barzil. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kijött a Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm első előzetese, amely amellett, hogy a Netflix alkotásának igényességére is felhívja a figyelmet, a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett legenda mostani helyzetéről is elárul valamit.

Szeptember 15-én debütál a Netflixen a hétszeres világbajnok Michael Schumachert eddig nem látott módon bemutató dokumentumfilm, amely nemes egyszerűséggel a SCHUMACHER nevet kapta, és amelynek ma megjelent az első előzetese. A közel 2 perces trailer ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk a minden idők egyik legnagyobb sportikonjáról szóló alkotásban.

A SCHUMACHER első előzetese

Az előzetesben megszólalók között ott van Schumacher apja, Rolf; két gyermeke, Gina és Mick; a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, valamint felesége, Corinna Schumacher is, aki arról beszél, hogy férje nagyon erős mentálisan.

Corinna egyik mondatából pedig apró betekintést kapunk a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett bajnok mindennapjaiba is.

„Extrém erős, amit most is minden nap bizonyít nekem" – utal férje felépülésért folytatott harcára.

Ezen felül az is átjön az előzetesből, hogy a film készítőinek valóban teljes hozzáférése volt az F1 archívumához és a Schumacher-család gyűjteményéhez. A nyitó képsorok Schumachert mutatják, amint a 2001-es Monacói Nagydíjon terelgeti a Ferrariját, közben pedig a hétszeres világbajnok beszél arról, hogy soha nem adta alább a tökéletességnél. Ezt a fiatalkori gokartos évekről készült felvételek követik, de később bevillannak a családja és barátai körében lencsevégre kapott, eddig nem látott képkockák is.

A film készítőinek ígérete szerint a SCHUMACHER cukormáz nélkül, olyannak mutatja be a német pilótát, amilyen valójában volt.