Vágólapra másolva!
Vlogbejegyzést adott ki a 36. Magyar Nagydíjon készített fényképeinek hátteréről Makai Gergely, aki idén a Hungaroring hivatalos fotósaként dokumentálta az eseményeket.

A 36. F1-es Magyar Nagydíj egyik kedves története volt, hogy Koronczi Dániel és Matyó Veronika eljegyzésére a Hungaroring kapujában került sor, ráadásul a leleményes vőlegény meghívásának kedvenc versenyzőjük, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel is eleget tett.

Az Aston Martin-pilóta megjelenése még a Magyar Nagydíj idei hivatalos fotósát, Makai Gergelyt is meglepte, olyannyira, hogy majdnem rászólt, amikor a német versenyző besétált a képbe. Erről, és az oldalunkon is közölt fényképek készítésének hátteréről vlogbejegyzést készített.

A videóban a szerző több, a hétvégén készített fénykép történetét felidézi, és olyan fotók is láthatók a Hungaroringről, amelyek a sajtónak szóló válogatásban nem szerepeltek, például az éjszaka impozáns látványt nyújtó motorhome-okról vagy a Hungaroring látképéről, helikopterről.

A válogatásban külön szerepel a rendkívül izgalmas rajt, majd az F1 történetének egyik, ha nem a legfurcsább újraindítása, amely során Lewis Hamilton egyedül állt fel a rajtrácsra, mert a többiek szemfülesebbek voltak, és már a rajtprocedúra előtt úgy döntöttek, hogy kereket cserélnek.