Vágólapra másolva!
Különleges lánykérés zajlott le a 36. Magyar Nagydíj előtt a Hungaroringen, ahol Sebastian Vettel eleget tett a meghívásnak és meglepte az ifjú párt.

Manapság mondhatni megszokottá vált, hogy különböző sporteseményeken időről időre megkérik valakinek a kezét. Forma-1-en is láttunk más hasonlót, de azért az mindenképpen ritkaságszámba megy, hogy egy négyszeres világbajnok legyen a tanú. A 36. Magyar Nagydíj előtti csütörtökön azonban ez is megesett, Sebastian Vettel ugyanis eleget tett a meghívásnak, és elrollerezett a Hungaroring főbejáratához, hogy meglepje az ifjú párt.

A nagy pillanat Forrás: Hungaroring

Koronczi Dániel és Matyó Veronika négy évvel ezelőtt, a járvány alatt immár második éve elmaradó csütörtöki autogramosztáson találkoztak először – olvasható a Hungaroring beszámolójában. Mostanra pedig már esküvőjüket tervezhetik, a 36. Magyar Nagydíj előtt, a pálya bejáratánál ugyanis megtörtént a lánykérés. De nem akármilyen lánykérés volt ez.

Forma-1 és Vettel-rajongóként már a reptérre is kimentek, hogy ott várják a Magyarországra érkező mezőnyt, és amikor összefutottak a német pilótával, Dániel egy borítékot csúsztatott át neki, azzal a kéréssel, hogy ha lehet, még csütörtökön olvassa el. Mint kiderült, ez volt a meghívó a csütörtöki lánykérésre.

A Magyar Nagydíj nulladik napjának estéjén több száz másik rajongóval együtt várták a hotelba visszainduló pilótákat a Hungaroring főbejáratánál, amikor Dániel egyszer csak úgy döntött (elmondása szerint nem bízott benne, hogy Vettel el fog jönni), hogy ideje letérdelni és megkérni párja kezét.

Vettel állta a szavát

A lánykérés sikeres volt, Veronika igent mondott, amikor egyszer csak egy elektromos rolleren begördült egy napszemüveges, maszkos alak. „Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?" – kérdezte mosolyogva, majd egy kézzel írott, saját jókívánságait tartalmazó levelet nyújtott át az ifjú párnak.