Társoldalunk:
Hírlevél

Új főnök a Red Bullnál, Pérez kisfia átvette a garázs irányítását

2021.07.01. 06:07

Lazulnak a koronavírus miatti megszorítások a Forma-1-ben, ennek köszönhetően Sergio Pérez kisfia is meglátogathatta édesapját a Stájer Nagydíj alkalmával. Rögtön át is vette az irányítást a garázsban.

A Forma-1-es pilótákra általában elszánt gladiátorokként tekint a közönség, de sokan közöttük már családapák, akik a szinte folyamatos versenyzés miatt egyre több időt töltenek az otthonuktól távol. Többen is hermetikusan elszigetelik a szeretteiket a nyilvánosságtól, de akadnak kivételek.

A rendkívül zárkózott Kimi Räikkönen általában szívesen beszél gyermekeiről és ifjú szurkolók felé is tett már szép gesztusokat, a múlt hétvégén pedig Sergio Pérez kisfia varázsolta el a Red Bull garázsát, rögtön ki is nevezték őt főmérnöknek és a cukorkák igazgatójának.

A kis Sergióról a Red Bull készített egy rövid összeállítást, körbevezették őt a garázsban, megmutatták neki az apukája autóját és annak kormánykerekét, természetesen nem maradhattak el a fejhallgatók sem, és üléspróbán is járt az RB16B-ben, amellyel édesapja megnyerte az Azeri Nagydíjat.

A hároméves gyermek beleszületett édesapja pályafutásába, hiszen Pérez már 2011 óta a mezőny állandó tagja, a hétvégi Osztrák Nagydíj a 200. versenyének ígérkezik a Forma-1-ben, mivel a 2011-es Monacói és Kanadai Nagydíjon sérülés, a 2014-es Malajziai Nagydíjon műszaki hiba miatt nem tudott elrajtolni, tavaly pedig két teljes nagydíjhétvégét kihagyott a koronavírus-fertőzés miatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK