Vágólapra másolva!
Lando Norris, a McLaren F1-es pilótája nem feledkezett meg a 6 éves Eva Muttramról, és különleges ajándékkal lepte meg a Brit Nagydíjon viselt sisakjának festését tervező kislányt.

Bizonyára sokan emlékeznek Lando Norris különleges sisakjára, amelyet a Brit Nagydíjon viselt. A McLaren 20 éves pilótája egy pályázat résztvevői által megalkotott dizájnok közül választott, választása pedig némileg szokatlan módon nem egy profi által tervezett festésre, hanem a 6 esztendős Eva Muttram rajzára esett. A Forma-2-es szezonja óta a brit pilótának szurkoló kislány ráadásul nem csak annak örülhetett, hogy kedvence az általa tervezett sisakban versenyzett az idei szezon negyedik futamán.

Az Eva által tervezett sisak Forrás: McLaren

Norris is azok közé a versenyzők közé tartozik, akik előszeretettel változtatnak a sisakfestésükön. A McLaren pilótája az egyedi darabokat saját otthonában őrzi, így tett Eva különleges sisakjával is, amit az általa legnagyobb becsben tartott tárgyak közé helyezett.

Nem feledkezett meg azonban fiatal rajongójáról sem, akinek egy videóüzenettel kísért csomaggal köszönte meg a klassz sisakfestést.

„Szia, Eva! Itt Lando. Ha ezt a videót nézed, akkor kaptál egy csomagot” – szólította meg a videóban Norris a kislányt, akinek a csomag átadásakor játszották le az üzenetet.

Annyira klassz dizájn, nagyon sok ember imádta, hihetetlen volt, jobb, mint amit valaha el tudtam képzelni. Csak meg akartam köszönni, mivel nagyon különleges volt a számomra.”

A csomag átadása és az üzenet

Norris ezután elsétált ahhoz a polchoz, amelyen két sisak található, ezek közül az egyik az Eva által tervezett. „Gyorsan meg is mutatom neked, ez itt a különleges falam a kedvenc dolgaimmal. Ez az egyik legkülönlegesebb sisakom, mivel nekem Valentino Rossi a hősöm – mutatott rá a tavalyi Olasz Nagydíjon viselt fejvédőre. – És itt van a te sisakod is a polcon. Látszik, hogy még koszos. Nagyon különleges nekem.

Köszi még egyszer, hamarosan látjuk egymást."

Eva fel is próbálta az ajándékot

Ezután Eva szülei és testvére társaságában kinyitotta a Bell sisakgyártótól érkezett csomagot, amelyben ott lapult a Norris által a Brit Nagydíjon viselt bukó másolata, így Eva mostantól minden nap gyönyörködhet az általa megálmodott festésben.