Társoldalunk:
Hírlevél

Bernie Ecclestone 89 évesen negyedszer is apa lesz

2020.04.03. 11:40

Ezekben az embert próbáló időkben is minden oka megvan az örömre a Forma-1 korábbi vezérének, Bernie Ecclestone ugyanis újra apai örömök elé néz.

Mostanában számos Forma-1-et érintő témával kapcsolatban hallatja a hangját a száguldó cirkusz korábbi ügyvezető igazgatója, most azonban egy F1-hez nem kapcsolódó hírt osztott meg a világgal. A 89 esztendős Bernie Ecclestone felesége gyermeket vár.

Ecclestone-nak két korábbi házasságából eddig összesen három gyermeke van, első feleségétől született legidősebb lánya, Deborah már 65 éves, de a második felesége által világra hozott Tamara és Petra is túlvan már a harmincon. Külön öröm lehet a milliárdos üzletembernek, hogy ezúttal fia lesz, de természetesen az a legfontosabb, hogy a gyermek egészséges legyen.

Bernie Ecclestone és Fabiana Ecclestone a 2019-es Orosz NagydíjonForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Mark Thompson

„Igen, a nyáron érkezik, remélhetőleg hamarosan megtanul backgammonozni" – újságolta nevetve a Sao Paulótól északra fekvő farmjáról, házi karanténból a játékot köztudottan imádó Ecclestone a svájci Blicknek.A Forma-1-es éveim után rengeteg időnk volt gyakorolni" – tette hozzá viccesen. Mindebből látható, hogy Ecclestone humora mit sem kopott az évek alatt, sőt, úgy véli, hogy a koronavírus-járvány idején még fontosabb a jókedv. „Humor és szórakozás nélkül az ember kimerül ezekben a napokban. Most csak jól akarom érezni magam Fabianával, még ha ennél hosszabb ideig is kell karanténban maradnunk. Szerencsére a farmon soha nem fogyunk ki a munkából, Fabiana például a saját kávéültetvényét gondozza."

Bernie Ecclestone második házasságából származó két lányával, Petrával (jobbra) és Tamarával, valamint unokájával, SophiávalForrás: Getty Images/2016 Luca Teuchmann/Luca Teuchmann

A brazil Fabiana Flosit Ecclestone 2012-ben vette feleségül, három évvel azután, hogy elvált a korábbi modell Slavica Radictól. A 44 éves nő elmondta, hogy jelenleg csak az számít nekik, hogy a gyermekük egészséges legyen, de azért hozzátette, nem bánná, ha nem követné az apja nyomdokait. „Mint minden szülőnek, nekünk is csak egyetlen kívánságunk van, az, hogy egészségesen szülessen a gyerek. Remélhetőleg soha nem fog késztetést érezni arra, hogy a Forma-1-gyel kapcsolatos munkája legyen."

Ecclestone októberben lesz 90 éves, apasága pedig korántsem példátlan, az ismert legidősebb ember, aki apa lett, a korábbi indiai birkózó Ramjit Raghav. Ő 94 éves volt, amikor felesége első gyermeküket szülte, akit két évvel később egy második is követett. Raghav az idén februárban, 104 éves korában hunyt el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK